Libnet.ro
UNICEF

01:05

Furtuni in mai multe zone ale tarii. Care sunt zonele vizate si cat dureaza urgiile

Antena3 Antena3,
Furtuni in mai multe zone ale tarii. Care sunt zonele vizate si cat dureaza urgiile

INMH a emis cod galben de furtuna pentru mai multe judete ale tarii. Va ploua puternic, vor fi descarcari electrice, intensificari ale vantului si pe alocuri, va cadea grindina. continuă pe Antena3

Nowcasting. Alerta de furtuna in mai multe judete ale tarii. Care sunt zonele vizate

Administratia Nationala de Meteorologie a emis duminica dupa-amiaza noi atentionari nowcasting Cod galben de averse, descarcari electrice, intensificari ale vantului si grindina pentru judetele.

Alerta de la hidrologi! Cod galben de inundatii pentru mai multe zone din tara

Hidrologii au emis cod galben de inundatii pentru mai multe zone din tara. Ca urmare a precipitatiilor prognozate, se pot produce scurgeri importante pe versanti, torenti, paraie, viituri rapide pe.

Incidente in fata sectiei unde a votat Marine Le Pen: Mai multe feministe au organizat un protest impotriva candidatei extremei-dreapta (FOTO)

Marine Le Pen a votat duminica la o sectie de vot din Henin-Beaumont, regiunea Pas-de-Calais. La sosire, aceasta a fost intampinata de mai multe membre ale grupului Femen care au organizat un protest la ad.

Mai multe localitati din Dambovita sunt afectate de inundatii

Mai multe localitati din judetul Dambovita sunt afectate de inundatii, duminica seara, pompierii intervenind pentru evacuarea apei care a intrat in gospodarii din comunele Razvad, Visinesti si Uliesti.

Festivalul International Marul de Aur de la Bacau. Lautarii, dirijorul Nicolae Botgros si artisti din mai multe tari vor canta la Teatrul Radu Beligan

In perioada 12-14 mai, la Bacau va avea loc Festivalul International Marul de Aur, organizat cu sprijinul financiar al Primariei Bacau. Concursul, la care vor participa peste 250 de tineri, va avea loc sambata, 13 mai, la Teatrul Radu Beligan din Bacau iar duminica, 14 mai, de la ora 15, bacauanii sunt invitati la Concertul de Gala, la care vor participa mari nume ale lumii artistice.

Made in North Korea, noua strategie a lui Kim Jong Un: Vizitatorii spun ca in magazinele din Coreea de Nord sunt tot mai multe produse locale ce inlocuiesc importurile din China

De la pasta de dinti cu gust de morcov si masti de fata cu carbune la motociclete si panouri solare - cei care viziteaza Coreea de Nord spun ca vad tot mai multe marfuri produse in tara in magazinele nord-coreene, acestea inlocuind importurile din China, potrivit Reuters.

Topul locurilor in care incep cele mai multe relatii extraconjugale: cum apar tentatiile si de ce devin partenerii vulnerabili

Pentru a afla care sunt cele mai comune locuri in care incep relatiile extraconjugale, cercetatorii au realizat un sondaj la care au participat peste 300 de cupluri.

Pericol de inundatii! Hidrologii au emis cod portocaliu pe mai multe rauri din tara. Autoritatile sunt in alerta maxima

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis duminica o avertizare cod portocaliu de inundatii pentru rauri din judetul Gorj, valabila pana luni, la ora 3:00. Potrivit.

Biletele pentru concertul Depeche Mode de la Cluj-Napoca au fost suplimentate pentru mai multe categorii

Biletele pentru concertul pe care formatia britanica Depeche Mode il va sustine, pe 23 iulie, la Cluj-Napoca au fost suplimentate pentru mai multe categorii.

Emmanuel Macron a primit mai multe voturi decat Marine Le Pen de la catolicii practicanti, de la protestanti si, fara surpriza, de la musulmani

Emmanuel Macron a primit mai multe voturi decat Marine Le Pen de la catolicii practicanti, de la protestatari si de la musulmani, unde procentul ajunge, fara surpriza, la 92%, scrie Le Figaro, care citeaza un sondaj Ifop realizat pentru La Croix et Pelerin.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )