Libnet.ro
UNICEF

14:00

Futurecraft 3D este cea mai noua tehnologie Adidas

Playtech Playtech,
Futurecraft 3D este cea mai noua tehnologie Adidas

Futurecraft 3Dreprezinta cea mai noua tehnologie implementata de Adidas in productia de pantofi. Adidas a lansatFuturecraft 3D, un pantof de alergare inedit cu talpa printata 3D, care se ajusteaza nevoii de amortizare a fiecarui picior in parte. Conceptul 3D face parte din Seriile Futurecraft, o initiativa care se concentreazape imbinarea unui produs open source cutehnicile [] Futurecraft 3D este cea mai noua tehnologie Adidas Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

VIDEO. Beyonce si Drake, impreuna pentru cea mai noua melodie a rapperului

Cantareata americana Beyonce a colaborat cu rapperul canadian Drake, care a lansat, weekendul trecut, melodia intitulata Can I?, pe radio Beats One, noul post online al Apple.

Caricatura zilei. Care este cea mai importanta investitie a Guvernului Ponta

Academia Catavencu prezinta Caricatura zilei realizata de Costel Patrascanu.

Cea mai sanatoasa conserva de ton: in ulei vs in suc propriu

Tonul este una dintre cele mai bune surse de acizi grasi omega 3, cu efecte protectoare asupra sanatatii. Dar forma in care pestele este consumat influenteaza potentialul sau benefic. Desi am fi tentati sa credem ca tonul din conserva nu este sanatos, nutritionistii sustin ca important este sa stim ce sa alegem. Care este cea mai sanatoasa conserva de ton: in ulei versus in suc propriu?.

Andreea Balan cea mai prost imbracata, sustine Stephan Pelger

Andreea Balan este cea mai prost imbracata vedeta din showbiz-ul romanesc, este de parere designerul Stephan Pelger. Iata cine exceleaza insa la capitolul stil si vestimentatii.

Falimentul RADET, cea mai buna solutie pentru reformarea incalzirii Capitalei

Intrarea RADET transportatorul si furnizorul de agent termic din Capitala) in faliment si crearea unui RADET 2 curatat de datorii este cea mai buna si rapida varianta pentru reformarea sistemului centralizat de incalzire din Capitala, in opinia lui Andrei Gerea, ministrul Energiei.

Cea mai buna camera pe telefon: iPhone 6S Plus vs Xperia Z5

Pentru ca cei de la DxOMark considera ca Xperia Z5 are cea mai buna camera de pe orice smartphone, o comparatie cu iPhone 6S Plus se anunta relevanta. Cu toate ca divizia de telefoane a Sony nu este profitabila deja de cativa ani, terminalele sale premium vin la pachet cu niste camere impresionante, un merit [] Cea mai buna camera pe telefon: iPhone 6S Plus vs Xperia Z5 Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cea mai buna aplicatie de editare foto e gratuita pe iOS

Spre surprinderea celor care plateau un abonament lunar usturator la Adobe CC, compania americana a facut Adobe Lightroom gratuit pe iOS. in ultimii ani, nu ne mai multumim doar sa facem poze cu smartphone-ul din buzunar. inainte ca respectivele capturi foto sa ajunga pe Facebook sau Instagram, trebuie editate, decupate, optimizate prin aplicare de diverse [] Cea mai buna aplicatie de editare foto e gratuita pe iOS Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Belgienii de la Siniat au deschis cea mai mare fabrica de placi de gips-carton din Romania, in urma unei investitii de 50 mil. de euro

Siniat Romania, producator si furnizor de sisteme de gips-carton, tencuieli si gleturi, parte a grupului belgian Etex, a deschis cea mai mare fabrica de placi de gips-carton din Romania la Turceni, in judetul Gorj. Noua fabrica este construita in urma.

FOTO Cea mai mare si moderna fabrica de gips carton din Romania foloseste ca materie prima un deseu de la termocentrala Turceni

Compania belgiana Siniat a inaugurat, astazi, in orasul Turceni, din judetul Gorj, cea mai mare fabrica de gips-carton din Romania. Tehnologia folosita este inovativa, pentru ca, in premiera, materia prima este reprezentata de un deseu de la termocentrala din Turceni, cea mai mare din tara, rezultat in urma procesului de desulfurare.

Catedrala Neamului a ajuns la cele mai grele lucrari de constructie. in cat timp va fi pictata cea mai mare si mai controversata biserica din Romania

Catedrala Mantuirii Neamului, cel mai controversat lacas de cult pe care il va avea Romania, capata contur pe zi ce trece. Reprezentantii Bisericii Ortodoxe Romane BOR) au explicat, pentru Adevarul, cum decurg lucrarile si care este cea mai dificila etapa in ceea ce priveste realizarea catedralei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2005 seconds )