Libnet.ro
UNICEF

01:05

Falimentul RADET, cea mai buna solutie pentru reformarea incalzirii Capitalei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Falimentul RADET, cea mai buna solutie pentru reformarea incalzirii Capitalei

Intrarea RADET transportatorul si furnizorul de agent termic din Capitala) in faliment si crearea unui RADET 2 curatat de datorii este cea mai buna si rapida varianta pentru reformarea sistemului centralizat de incalzire din Capitala, in opinia lui Andrei Gerea, ministrul Energiei. continuă pe Ziarul Bursa

Viata pe Marte: descoperirea acesteia ar putea fi cea mai dificila misiune pentru omenire

Anuntul NASA cu privire la descoperirea apei curgatoare de pe suprafata lui Marte a reaprins entuziasmul pentru elucidarea misterului care ne bantuie de atata vreme: exista viata pe Marte? Apa este esentiala pentru traiul pe Pamant, iar prin faptul ca apa curge pe Planeta Rosie intareste credintele conform carora ar exista viata si acolo. Acum, [] Viata pe Marte: descoperirea acesteia ar putea fi cea mai dificila misiune pentru omenire Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Paradisul fiscal din Europa. Cea mai buna tara in care sa locuiesti

Mica tara fara iesire la mare, Luxemburg, se invecineaza cu Franta, Germania si Belgia, este recunoscuta in acelasi timp ca fiind un paradis fiscal pentru marile companii si are multe.

Cum alegi cea mai buna drujba in functie de sarcinile la care vrei sa o testezi

Ai o casa intr-o zona montana si ti-ai dat seama ca ai nevoie de o druja pentru a taia lemnele sau pentru a toaleta copacii din gradina? Daca inca nu ti-ai achizitionat un motoferastrau, este timpul sa faci acest pas mai ales ca se apropie iarna si o sa ai nevoie de lemne. Folosirea unei drujbe nu este o operatiune foarte dificila atata timp cat tii cont de cateva informatii elementare.

Cea mai buna reteta pentru un tort rapid de ciocolata. Cum sa faci o crema delicioasa cu smantana si ciocolata neagra rasa

De multe ori, torturile pe care le gasiti la cofetarii sunt costisitoare si nu de fiecare data ies exact asa cum va doriti. Adevarul va prezinta astazi o reteta excelenta pentru un tort de ciocolata pe care il puteti face acasa destul de simplu.

Cea mai buna reteta de galuste cu prune gatita de chef Vladut

A venit toamna si e vremea galustelor cu prune. Asa ca la Neata Vladut a prezentat o reteta delicioasa de galuste cu prune. Aveti nevoie de cartofi, oua, putina faina, prune rotunde, parfumate, foarte.

Cea mai simpla conserva pentru iarna. Secretul ardeilor copti in otet, o salata delicioasa, dupa o reteta din Baragan

Gospodinele au intrat in febra framantarilor pentru umplerea camarilor. Chiar daca varianta cea mai simpla este depozitarea legumelor in stare neprocesata in congelator, legumele isi pastreaza vitaminele si sunt la fel de savuroase si in borcane. O reteta simpla de ardei copt in otet este un deliciu iarna.

Romania protectorat american? De ce ar fi cea mai buna veste posibila. Si de ce nu

Avem in aceasta editie poate cel mai curajos eseu publicat in cei fix opt ani de existenta ai FPR. Autorul indrazneste sa constate ca: Romania se afla acum sub semnul unui un regim care poate fi cel mai bine descris ca un protectorat american de facto. Si recomanda adancirea acestui protectorat, ca singurul proiect de tara realist pe termen mediu iar faza ulterioara a devenirii nationale ar fi si mai interesanta).

De Ziua Taiteilor, cea mai buna reteta de taitei de casa

Atat italienii, cat si chinezii sustin ca au inventat taiteii, in fiecare cultura existand povesti care le sustin punctul de vedere. Indiferent de faptele sau miturile din spatele aparitiei lor, un lucru este cert: taiteii au devenit un fel de mancare popular in intreaga lume.

SeeNews: Dacia a devenit in premiera cea mai mare companie din Europa de Sud-Est

Automobile Dacia a devenit pentru prima oara cea mai mare companie din Europa de Sud-Est, cu venituri de 4,2 miliarde euro, devansand Petrom 4,1 miliarde euro), care era lider de sase ani, potrivit unui clasament al celor mai mari 100 de companii din regiune realizat de SeeNews din Bulgaria.

Cea mai sanatoasa conserva de ton: in ulei vs in suc propriu

Tonul este una dintre cele mai bune surse de acizi grasi omega 3, cu efecte protectoare asupra sanatatii. Dar forma in care pestele este consumat influenteaza potentialul sau benefic. Desi am fi tentati sa credem ca tonul din conserva nu este sanatos, nutritionistii sustin ca important este sa stim ce sa alegem. Care este cea mai sanatoasa conserva de ton: in ulei versus in suc propriu?.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )