Libnet.ro
UNICEF

14:15

FOTO Cea mai mare si moderna fabrica de gips carton din Romania foloseste ca materie prima un deseu de la termocentrala Turceni

Adevărul Adevărul,
FOTO Cea mai mare si moderna fabrica de gips carton din Romania foloseste ca materie prima un deseu de la termocentrala Turceni

Compania belgiana Siniat a inaugurat, astazi, in orasul Turceni, din judetul Gorj, cea mai mare fabrica de gips-carton din Romania. Tehnologia folosita este inovativa, pentru ca, in premiera, materia prima este reprezentata de un deseu de la termocentrala din Turceni, cea mai mare din tara, rezultat in urma procesului de desulfurare. continuă pe Adevărul

Belgienii de la Siniat au deschis cea mai mare fabrica de placi de gips-carton din Romania, in urma unei investitii de 50 mil. de euro

Siniat Romania, producator si furnizor de sisteme de gips-carton, tencuieli si gleturi, parte a grupului belgian Etex, a deschis cea mai mare fabrica de placi de gips-carton din Romania la Turceni, in judetul Gorj. Noua fabrica este construita in urma.

SeeNews: Dacia a devenit in premiera cea mai mare companie din Europa de Sud-Est

Automobile Dacia a devenit pentru prima oara cea mai mare companie din Europa de Sud-Est, cu venituri de 4,2 miliarde euro, devansand Petrom 4,1 miliarde euro), care era lider de sase ani, potrivit unui clasament al celor mai mari 100 de companii din regiune realizat de SeeNews din Bulgaria.

Catedrala-gigant din Suceava, cea mai mare biserica ortodoxa din provincie, sfintita in fata sfantului Becali si a mii de crestini. Cati bani a inghitit de la stat

Cea mai mare catedrala din provincie a fost sfintita la 25 de ani de la inceperea ridicarii lacasului de cult. Un sobor mare de preoti, format din mari ierarhi ai Bisericii Ortodoxe Romane, a oficiat slujba din sfintire a Catedralei Nasterea Domnului din Suceava. De la slujba nu a lipsit patronul FCSB, Gigi Becali, care insa nu a dorit sa dea niciun fel de declaratie in fata jurnalistilor prezenti la eveniment.

Poate cea mai mare pierdere a Facebook in UE este un lucru bun pentru tine

Justitia din UE a decis ca Facebook nu protejeaza datele utilizatorilor suficient de bine si, astfel, un austriac castiga poate cel mai important proces contra retelei sociale.

Poveste de dragoste cum rar intalnim. Doi bistriteni casatoriti de 65 de ani au gasit secretul pentru iubirea ca-n prima zi: Divortul e cea mai mare prostie

Care este secretul unei casnicii fericite si implinite? Este intrebarea la care se chinuie sa raspunda consilierii de cuplu de decenii bune. Secretul pare sa-l detina doi bistriteni, care si-au unit destinele in urma cu 65 de ani. Ioana si Vasile Mihalca se tin si acum de mana, petrec tot timpul pe care-l au impreuna si spun ca se iubesc ca in prima zi.

Cea mai mare petrecere a ciobanilor din Hunedoara: mii de oameni au sarbatorit ziua dedicata Turcanei

Mii de oameni au participat la Sarbatoarea crescatorilor de ovine Turcana, regina muntilor, un eveniment care a avut loc duminica pe platoul de la marginea satului Costesti, la poalele cetatilor dacice din Muntii Orastiei.

Siniat a deschis o mare fabrica de placi de gips-carton in tara noastra

Siniat Romania, producator si furnizor de sisteme de gips-carton, tencuieli si gleturi, a deschis cea mai mare fabrica de placi de gips-carton din Romania la Turceni, in judetul Gorj. Noua fabrica este construita in urma unei investitii de 50 de milioane de euro fonduri proprii), pe un teren cu o suprafata de 32 de hectare, potrivit unui comunicat de presa al companiei.

Marea Britanie, tara care ofera cea mai buna ingrijire medicala persoanelor aflate pe moarte

Care este cel mai bun loc din lume in care sa mori? Potrivit clasamentului international de ingrijiri paliative pe 2015, Marea Britanie ofera cea mai buna ingrijire din lume la sfarsitul vietii. Studiul a fost elaborat de Economist Intelligence Unit EIU) in 80 de tari, inclusiv in Romania, care se situeaza sub jumatatea clasamentului.

IMAGINI RARE. Paula Iacob tanara: Am ajuns cea mai cunoscuta avocata din Romania ca rasplata pentru ca nu sunt rea

Paula Iacob a declarat, intr-un interviu din anul 2013, ca a ajuns cea mai cunoscuta avocata din Romania ca rasplata pentru ca nu a fost rea si l-a aparat pe Nicu Ceausescu, impotriva sfaturilor lui Corneliu Coposu.

Cea mai sanatoasa conserva de ton: in ulei vs in suc propriu

Tonul este una dintre cele mai bune surse de acizi grasi omega 3, cu efecte protectoare asupra sanatatii. Dar forma in care pestele este consumat influenteaza potentialul sau benefic. Desi am fi tentati sa credem ca tonul din conserva nu este sanatos, nutritionistii sustin ca important este sa stim ce sa alegem. Care este cea mai sanatoasa conserva de ton: in ulei versus in suc propriu?.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )