Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gabriel Oprea: 55 de alesi UNPR il vor vota pe MRU la sefia SIE. UNPR sprijina propunerea presedintelui Romaniei (VIDEO)

B1 B1,
Gabriel Oprea: 55 de alesi UNPR il vor vota pe MRU la sefia SIE. UNPR sprijina propunerea presedintelui Romaniei (VIDEO)

Premierul interimar Gabriel Oprea a declarat marti inainte de votul din Parlament, privind numirea lui Mihai Razvan Ungureanu la comnducerea Serviciului de Informatii Externe, ca UNPR este un partid serios lsi. continuă pe B1

Gabriel Oprea: 55 de alesi UNPR il vor vota pe MRU la sefia SIE. UNPR sprijina propunerea presedintelui Romaniei

Premierul interimar Gabriel Oprea a declarat marti inainte de votul din Parlament, privind numirea lui Mihai Razvan Ungureanu la comnducerea Serviciului de Informatii Externe, ca UNPR este un partid serios lsi.

SURSE: Sesizare de PLAGIAT in teza de doctorat a lui Gabriel Oprea

Comisia de Etica a Universitatii Bucuresti a primit o sesizare de plagiat cu privire la teza de doctorat a premierului interimar Gabriel Oprea, informeaza Hotnews care, conform surselor citate, plangerea nu este legata numai de plagiat, ci sunt sesizate si alte aspecte.

Gabriel Oprea, despre numirea lui MRU la sefia SIE: Nu ne retragem cuvantul. De principiu il sprijinim pe presedintele Romaniei

Gabriel Oprea a fost prezent in cadrul emisiunii Ultimul cuvant, moderata de Catalin Striblea, si a vorbit despre sustinerea pe care UNPR o acorda lui Mihai Razvan Ungureanu pentru numirea la sefia SIE. Pe.

Gabriel Oprea (UNPR): Am incheiat o fuziune prin absorbtie cu PPDD. Pana anul viitor vrem sa avem 1 milion de membri de partid

Gabriel Oprea a anuntat luni dimineata fuziunea prin absorbtie cu PPDD, informeaza B1 TV. Premierul interimar a precizat ca UNPR are usile deschise pentru cei care vor sa faca politica onest si a caror inima.

UNPR a fuzionat prin absorbtie cu PP-DD. Gabriel Oprea: UNPR este un partid al usilor deschise

Presedintele UNPR, Gabriel Oprea, a anuntat luni fuziunea prin absorbtie cu PP-DD si a aratat ca partidul pe care il conduce este un partid al usilor deschise.

Gabriel Oprea, despre semnarea acordului cu Federatia Nationala a Pensionarilor din Romania: Politica trebuie sa fie despre principii

UNPR a semnat luni un acord de colaborare cu Federatia Nationala a Pensionarilor din Romania. Gabriel Oprea a declarat, la sediul UNPR, ca am semnat acest acord de colaborare, mai ales ca UNPR si FNPR suntem.

Gabriel Oprea nu vrea prim-ministru. in ce domeniu s-a pregatit liderul UNPR

Liderul UNPR, Gabriel Oprea, afirma ca nu isi doreste sa fie numit, indiferent de moment, in functia de prim-ministru, cu argumentul ca el s-a pregatit in domeniul militar si crede ca este potrivit pentru.

Gabriel Oprea: In 1993 am demisionat din armata pentru afaceri cu Anghel Iordanescu. Am jucat fotbal - tenis cu Miron Cozma

Liderul UNPR, premierul interimar Gabriel Oprea, a relatat, raspunzand unor intrebari, ca in 1993 a demisionat din armata pentru a derula cu selectionerul echipei nationale de fotbal Anghel Iordanescu proiecte imobiliare si ca a jucat fotbal-tenis cu Miron Cozma, partener intr-o asociatie de profil, informeaza Mediafax.

Premierul interimar Gabriel Oprea, invitat la B1 TV, de la ora 21.30

Premierul interimar, liderul UNPR Gabriel Oprea este invitatul jurnalistului Catalin Stribea in aceasta seara, de la ora 21. 30, la B1 TV.

Gabriel Oprea: Va spun onest si cinstit, am vrut sa fiu director al SRI

Premierul interimar, liderul UNPR Gabriel Oprea este invitatul jurnalistului Catalin Striblea in cadrul emisiunii Ultimul cuvant la B1 TV. De asemenea, Victor Ponta a intervenit prin telefon.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )