Libnet.ro
UNICEF

08:30

Gabriel Oprea si patru angajati ai DIPI, trimisi in judecata de DNA

România Liberă România Liberă,
Gabriel Oprea si patru angajati ai DIPI, trimisi in judecata de DNA

Procurorii DNA au decis trimiterea in judcata a fostului ministru de Interne si viceprim-ministru pentru Securitate Nationala, Gabriel Oprea, in prezent senator in Parlamentul Romaniei, pentru savarsirea infractiunii de abuz in serviciu, daca functionarul a obtinut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit. Fostul ministru de Interne este acuzat ca a aprobat cumpararea unei limuzine din banii MAI . continuă pe România Liberă

Gabriel Oprea a fost trimis in judecata in dosarul DIPI: Fostul vicepremier ar fi cumparat un autoturism de lux din banii serviciului secret al MAI

Fostul vicepremier si ministru de Interne Gabriel Oprea a fost trimis in judecata de procurorii DNA in dosarul privind Directia de Informatii si Protectie Interna DIPI), informeaza B1 TV. Dosarul.

Gabriel Oprea a fost trimis in judecata

Fostul vicepremier Gabriel Oprea a fost trimis in judecata de procurorii DNA in dosarul privind Directia de Informatii si Protectie Interna DIPI). Procurorii din cadrul Directiei Nationale.

Senatorul Gabriel Oprea, trimis in judecata pentru abuz in serviciu in dosarul Limuzina. Risca 15 ani de inchisoare

Senatorul UNPR Gabriel Oprea a fost trimis miercuri in judecata in dosarul Limuzina. El este acuzat de abuz in serviciu, daca functionarul a obtinut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit. in acelasi dosar au mai fost trimisi in judecata patru ofiteri superiori din cadrul Departamentului de Informatii si Protectie Interna. Daca va fi gasit vinovat, Oprea risca pana la 15 ani de inchisoare.

Victor Ponta, Gabriel Oprea si Petre Toba ar putea ramane fara titlul de doctor, in 45 de zile

Ministrul Educatiei, Adrian Curaj, a solicitat, luni, Consiliului National de Atestare a Titlurilor, Dimplomelor si Certificatelor Universitare CNATDCU) initierea demersurilor pentru analiza si solutionarea suspiciunilor de plagiat in cazul mai multor fosti si actuali demnitari, printre care Victor Ponta, Gabriel Oprea si Petre Toba.

Gabriel Oprea si-a pregatit flota pentru coloanele oficiale

Gabriel Oprea isi pregatea o unitate de elita pentru coloane oficiale. Potrivit Hotnews, ministrul a dat ordin in ultimele luni de mandat sa fie cumparate 38 de autoturisme de lux pentru transportul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2702 seconds )