Libnet.ro
UNICEF

22:15

Gabriel Oprea si Raed Arafat, la locul exploziei din clubul Colectiv

Hotnews Hotnews,
 Gabriel Oprea si Raed Arafat, la locul exploziei din clubul Colectiv

Ministrul de Interne Gabriel Oprea si secretarul de stat Raed Arafat se afla in aceste momente la clubul Colectiv, unde vineri seara a avut loc o explozie soldata cu cel putin 25 de morti. continuă pe Hotnews

LIVE TEXT SRI: Doi spanioli si un italian, printre raniti / Raed Arafat: 17 dintre morti nu sunt inca identificati / La ISU nu exista niciun document pentru autorizarea evenimentului / Banicioiu: Trei zile de doliu national

Raed Arafat a anuntat sambata dimineata intr-o conferinta de presa tinuta la Guvern ca din cele 27 de persoane care au murit in tragedia din clubul Colective, 17 sunt inca neidentificate. De asemenea, din cei 146 de raniti internati, cinci nu au fost inca identificati. Secretarul de stat a spus ca este posibil sa apara si alte decese pentru ca in cazul unor pacienti exista un pronostic foarte rezervat Arafat a spus si ca la ISU Bucuresti nu exista niciun document pentru autorizarea activitatii care se desfasura in locatia respectiva. 45 Presedintele Klaus Iohannis va ajunge la locul tragediei in jurul orei 12. 31Medic Floreasca: doar la Revolutie a fost o astfel de mobilizare a resurselor materiale si umane. 27 Parchetul General a preluat ancheta tragediei din Clubul Colectiv11:20 Klaus Iohannis a parasit spitalul Floreasca: Majoritatea persoanelor internate erau inconstiente11:03: Klaus Iohannis: Sunt cutremurat / Am indicii ca ignorarea normelor si a legilor a dus la aceata tragedie11. 06O echipa de specialisti din Petrosani a sosit la Bucuresti pentru a investiga cauzele incendiului10:58 Presedintele Klaus Iohannis a ajuns la spitalul Floreasca10:53 SRI: Doi spanioli si un italian, printre raniti10. 33 Intalnirea presedintelui Klaus Iohannis cu Raed Arafat si Gabriel Oprea va avea loc la ora 12. 00 la Cotroceni.

Explozie in clubul Colectiv. Primele declaratii ale lui Raed Arafat si Gabriel Oprea

Secretarul de stat Raed Arafat a declarat ca 25 de persoane si-au pierdut viata si alte 88 au fost ranite, vineri seara, in urma unei explozii, urmata de un incendiu, care a avut loc in clubul Colectiv din sectorul 4 al Capitalei.

Incendiul din Colectiv. intalnire de urgenta intre Iohannis, Oprea si Arafat, la ora 12.00

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni, la ora 12. 00, la Palatul Cotroceni, cu vicepremierul Gabriel Oprea si cu secretarul de stat Raed Arafat. Ei ii vor prezenta sefului statului primele concluzii asupra incendiului din clubul Colectiv din Bucuresti.

Tragedia din clubul ColectivTrei zile de doliu national/ 3 persoane decedate inca neidentificate/ S-a inceput urmarirea penala pentru omor calificat/ La ISU nu exista niciun document pentru autorizarea evenimentului/Doi spanioli, un italian si un german,

Raed Arafat a anuntat sambata dimineata intr-o conferinta de presa tinuta la Guvern ca din cele 27 de persoane care au murit in tragedia din clubul Colectiv, 17 sunt inca neidentificate. De asemenea, din cei 146 de raniti internati, cinci nu au fost inca identificati. Secretarul de stat a spus ca este posibil sa apara si alte decese pentru ca in cazul unor pacienti exista un pronostic foarte rezervat Arafat a spus si ca la ISU Bucuresti nu exista niciun document pentru autorizarea activitatii care se desfasura in locatia respectiva. 55 Banicioiu: Mai sunt de identificat la INML trei persoane decedate17. 50 La locul tragediei continua sa vina persoane care depun flori si lumanari, majoritatea acestora prieteni si apropiati ai victimelor, relateaza reporterul HotNews.

Raed Arafat: La IGSU nu exista niciun document de autorizare pentru activitatile din Clubul Colectiv

Secretarul de stat in MAI Raed Arafat a declarat, sambata dimineata, ca la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta nu exista niciun document de autorizare pentru activitatile din Clubul Colectiv, unde 27 de persoane au murit, iar alte aproximativ 200 au fost ranite intr-un incendiu, potrivit Mediafax.

TRAGEDIA din Clubul Colectiv: in cat timp a ajuns prima ambulanta la fata locului

Secretarul de stat Raed Arafat a explicat, sambata, la Palatul Victoria, modul in care au decurs primele masuri luate in cazul incendiului izbucnit la Clubul Colectiv din Bucuresti, care s-a soldat cu moartea a 27 de oameni si ranirea altor aproape 200, potrivit Mediafax.

EXCLUSIV De unde venea si unde se ducea ministrul Gabriel Oprea in seara accidentului mortal al politistului Gigina

Datele anchetei deschise de procurori in cazul mortii politistului Bogdan Gigina, care deschidea coloana oficiala a vicepremierului Gabriel Oprea, releva pana in acest moment ca demnitarul ar fi avut o intalnire la SRI si se indrepta spre casa in momentul accidentului. Gabriel Oprea a fost audiat, miercuri, de procurori.

Gabriel Oprea a fost audiat aproape o ora si jumatate la Parchet in dosarul mortii politistului Bogdan Gigina: Nu am avut nimic in plus fata de tot ce au avut toti ceilalti ministri de Interne

Gabriel Oprea a plecat mirecuri de la Parchet de pe langa Tribunalul Bucuresti in jurul orei 18,15, dupa ce a fost audiat de procurori timp de o ora si 20 de minute, in calitate de martor, in dosarul mortii politistului Bogdan Gigina, care a cazut cu motocicleta intr-o groapa, in timp ce insotea coloana oficiala a vicepremierului. Nici la iesire Oprea nu a dorit sa explice de ce avea o coloana oficiala si unde se indrepta, sustinand insa ca nu a avut nimic in plus fata de tot ce au avut toti ceilalti ministri de Interne.

PNL va organiza sambata un miting in Bucuresti pentru a cere demisia lui Gabriel Oprea

PNL va organiza, sambata, un miting in Bucuresti pentru a cere demisia ministrului de Interne, Gabriel Oprea, a anuntat, vineri, prim-vicepresedintele PNL Teodor Atanasiu.

PNL organizeaza sambata un miting de protest impotriva lui Gabriel Oprea, in Bucuresti

PNL organizeaza, sambata, un miting de protest pentru a cere demisia vicepremierului Gabriel Oprea, a anuntat vineri prim-vicepresedintele liberalilor Teodor Atanasiu, potrivit Agerpres.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )