Libnet.ro
UNICEF

05:45

Gabriela Firea: Nu as accepta sa candidez la sefia PSD sub nicio forma. Liviu Dragnea nu are motive sa renunte

Adevărul Adevărul,
Gabriela Firea: Nu as accepta sa candidez la sefia PSD sub nicio forma. Liviu Dragnea nu are motive sa renunte

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, vicepresedinte PSD, a spus ca nu este interesata de preluarea sefiei PSD, iar Liviu Dragnea nu are niciun motiv sa demisioneze din functia de presedinte al partidului. continuă pe Adevărul

Adevarul Live. Gabriela Firea, dupa ce ancheta in dosarul cu Basescu a fost reluata: Sunt dezamagita! Luam ancheta de la capat si mai asteptam doi ani

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, va explica, la Adevarul Live, incepand cu ora 11. 00, de ce a renuntat sa organizeze pe soseaua Kiseleff evenimente sportive in weekend si de ce au fost mutilati copacii din Bucuresti. De asemenea, Gabriela Firea va vorbi si despre sefia PSD, in conditiile in care multi social-democrati o vad drept posibila succesoare a lui Liviu Dragnea in fruntea partidului.

VIDEO Gabriela Firea: Incepem licitatia pentru 300 de autobuze noi, nu mai cumparam second-hand / Organizatorii Via Sport au incalcat protocolul cu municipalitatea, se vindeau bauturi in zona / Cum ramane cu transportul gratuit pe RATB

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat intr-un interviu pentru Hotnews. ro ca organizatorii Via Sport de pe bd. Kiseleff nu au respectat protocolul incheiat cu municipalitatea pentru eveniment, ca acestia s-ar fi angajat ca vor participa 5. 000 de persoane la activitatile sportive in fiecare week-end, dar au venit doar cateva zeci. Firea a mai spus la HotNews. ro ca in zona se vindeau bauturi alcoolice, desi acest lucru nu era permis, iar paza nu era asigurata corespunzator. Gabriela Firea a mai declarat pentru HotNews. ro ca in scurt timp Primaria Bucuresti va incepe licitatia pentru cumpararea a 300 de autobuze noi.

Gabriela Firea: La Pasajul Ciurel vom diminua culoarul de la trei la doua benzi si renuntam la drumurile colectoare

Gabriela Firea a anuntat ca Pasajul Ciurel va avea doua benzi in loc de trei si se va renunta la drumurile colectoare pentru ca astfel se evita exproprierea locuintelor construite recent si se reduc costurile, a anuntat, primarul Capitalei, Gabriela.

Gabriela Firea: Nu primesc lectii de la o firma care se incapataneaza sa tina 5 persoane pe Kiseleff, blocand sute de mii de oameni

Primarul Capitalei Gabriela Firea spune ca nu se lasa intimidata de o firma privata pentru a permite, din nou, inchiderea Bulevardului Kiselef, de vineri seara pana duminica la pranz.

Veste proasta pentru bucuresteni. Ce spune primarul Gabriela Firea despre transportul gratuit

Criticata de adversarii politici, dupa ce a anuntat in campania electorala transport gratuit de suprafata pentru bucuresteni, Gabriela Firea s-a lovit de realitatea din teren.

Gabriela Firea, la Forumul Intact Media Group despre educatia sportiva: Vom reda parcurile celor care fac sport in aer liber!

Gabriela Firea a declarat ca primaria va pune la dispozitia celor care vor sa faca sport in aer liber parcurile si spatiile verzi ale capitalei. Totodata, administratia se va ocupa de amenajarea acestora,.

Ancheta in dosarul in care Traian Basescu urma sa fie trimis in judecata pentru ca ar fi santajat-o pe Gabriela Firea va fi refacuta

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a infirmat solutia de trimitere in judecata in cazul fostului presedinte al Romaniei, Traian Basescu, pentru doua infractiuni de amenintare in legatura cu declaratiile facute la adresa Gabrielei Firea. Cercetarile urmeaza sa fie reluate.

Gabriela Firea: Nu primesc lectii de la o firma care se incapataneaza sa tina cinci persoane care sa joace ceva pe Kiseleff

Reactie dura a Gabrielei firea, noul primar al Capitalei, dupa ce mai multi cetateniu s-au declarat nemultumiti ca a interzis manifestarile sportive pe bulevardul Kiseleff. Aceasta a precizat ca nu primeste.

Traian Basescu vs. Gabriela Firea: Aoleu, decat sa ma critice, mai bine il dau in instanta! (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit in exclusivitate la B1 TV despre faptul ca a scapat de trimiterea in judecata in dosarul in care este cercetat pentru amenintarea Gabrielei Firea.

Traian Basescu scapa de trimiterea in judecata in dosarul cu Gabriela Firea: Ancheta va fi reluata

Fostul presedinte Traian Basescu scapa de trimiterea in judecata in dosarul in care este cercetat pentru amenintarea Gabrielei Firea, informeaza B1 TV. Parchetul General a comunicat joi.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )