Libnet.ro
UNICEF

09:31

Gabriela Firea, atac dur la Ludovic Orban: Ceea ce ati facut azi, se numeste abuz de putere!

Antena3 Antena3,
Gabriela Firea, atac dur la Ludovic Orban: Ceea ce ati facut azi, se numeste abuz de putere!

Primarul general al Capitalei il acuza pe premierul Ludovic Orban de abuz de putere. Autostrada de Centura a Capitalei, de care nu v-a pasat nici ca premier, nici ca ministru al transporturilor, nici ca viceprimar, a devenit moneda de schimb a Guvernul PNL Orban pentru votul bucurestenilor!, spune Gabriela Firea. continuă pe Antena3

Gabriela Firea atac la Basescu: Vad ca se practica gandul la cifre Nu ne putem preface ca suntem intr-o perioada normala

Gabriela Firea si-a depus, duminica, candidatura pentru un nou mandat la Primaria generala a Capitalei. Aceasta nu a ratat ocazia de a lansa noi atacuri la adresa guvernului, dar si la adresa lui Traian Basescu, si el inscris in cursa pentru Primarie. Firea neaga de asemenea ca Bucurestiul a devenit focar, intrucat, zice ea, multe cazuri sunt venite din afara municipiului.

FIREA, MESAJ PENTRU ORBAN: Ceea ce ati facut azi, se numeste abuz de putere

Primarul general al Capitalei Gabriela Firea a afirmat ca Autostrada de Centura a Bucurestiului a devenit moneda de schimb pentru Guvern Orban. Edilul l-a acuzat pe seful Executivului ca acest proiect a fost blocat pana astazi cand cu mare fast prim-ministrul si ministrul Transporturilor au anuntat deschiderea oficiala a sectorului Sud, lotul 2, conform news. ro.

Mesajul Gabrielei Firea, la depunderea candidaturii la Primarie. Atac dur la adresa lui Traian Basescu

Razboiul a inceput! Cursa pentru Primaria Capitalei este stransa intre Nicusor Dan si Gabriela Firea, arata sondajele care indica preferintele actuale ale bucurestenilor. Cu toate astea, actualul edil al Capitalei l-a atacat dur pe fostul presedinte al Romaniei. Gabriela Firea ataca! Mesajul dur catre Traian Basescu Gabriela Firea si-a depus candidatura in cursul zilei de .

PSD: Ludovic, sa nu uiti sa iti completezi CV-ul! Atac dur la adresa premierului Orban

Partidul Social Democrat a postat un mesaj pe o retea sociala ca raspuns la declaratia premierului Ludovic Orban potrivit careia depunerea motiunii de cenzura reprezinta un conflict juridic de natura constitutionala. Singurul conflict constitutional, domnule Orban, este ca un premier care a patronat furtul din bani publici folosindu-se de pandemie si care a sabotat cu buna-stiinta sanatatea romanilor si nivelul lor de trai, sa mai ramana in fruntea guvernului!, spune reprezentantii PSD.

Firea, atac la ministrul Anisie dupa demiterea directorului laserului de la Magurele: Tortura politica in aceste vremuri depaseste orice limita

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, lanseaza un atac la adresa ministrului Monica Anisie, dupa ce aceasta a decis revocarea din functie a directorul Institutului de Fizica Nucleara Horia Hulubei, Nicolae Zamfir, institutie care implementeaza in Romania proiectul laserului de la Magurele.

Gabriela Firea l-a luat pe nepregatite pe Nicusor Dan. Reactia acida a Primarului Capitalei

Gabriela Firea i-a transmis un mesaj lui Nicusor Dan, unul dintre adversarii sai in lupta pentru functia de Primar General al Capitalei, considerand ca Bucurestiul nu va avea decat de pierdut daca drepta unita va fi cea care va castiga alegerile. Gabriela Firea l-a luat pe nepregatite pe Nicusor Dan Potrivit Gandul. ro, Gabriela Firea a .

Tudor Chirila o face praf pe Gabriela Firea! A spus tot adevarul despre Primarul Capitalei

Tudor Chirila nu se mai abtine si o face praf pe Gabriela Firea. Ce a spus cunoscutul jurat de la Vocea Romaniei despre primarul general al Capitalei? Fanii artistului l-au felicitat indelung pentru transparenta de care a dat dovada. Tudor Chirila, critici aspre pentru Gabriela Firea Cunoscutul solist de la Vama vine cu critici imense .

EXCLUSIV Gabriela Firea, decizie radicala, in plina campanie electorala. Ce se va intampla cu fiul vitreg al primarului Capitalei

Dupa un deceniu in care au fost la cutite, primarul Capitalei si fiul sau vitreg au cazut la pace. Mai mult, Firea s-a impacat inclusiv cu femeia careia i-a furat sotul, Carmen Firea. Playtech. ro are toate detaliile. Si-au purtat dusmanie timp de mai bine de un deceniu Acum are o casnicie fericita cu Florentin Pandele, .

NICUSOR DAN: Primarul PSD Gabriela Firea a dovedit, prin numele propuse pentru Consiliul General, ca nu e capabila sa-i inteleaga si sa-i respecte pe bucuresteni

Candidatul unic al Dreptei Nicusor Dan a afirmat ca primarul general Gabriela Firea si PSD nu stiu sa ii inteleaga si sa ii respecte pe bucuresteni, prin numele pe care le propun pentru Consiliului General al Municipiului Bucuresti. El precizeaza ca pe lista de candidati la CGMB din partea PSD figureaza persoane cu probleme penale sau fosti reprezentanti ai cluburilor Securitatii si Militiei. Acesta se intreaba cu ce sa ajute Petre Roman Bucurestiului, sa planteze iar panselute in Piata Universitatii sau Dumitru Dragomir sa ii invete pe cei din primarie sa organizeze licitatii si sa ofere un model ceausist de dezvoltare urbana, conform news. ro.

PSD a depus lista candidatilor pentru Consiliul General al Municipiului Bucuresti: Cine deschide lista alaturi de Gabriela Firea (VIDEO)

PSD a depus, luni, lista candidati pentru Consiliul General al Municipiului Bucuresti. Gabriela Firea, actualul primar general al Capitalei si candidat pentru un nou mandat de edil al Bucurestiului, si-a prezentat.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )