Libnet.ro
UNICEF

17:30

PSD: Ludovic, sa nu uiti sa iti completezi CV-ul! Atac dur la adresa premierului Orban

Antena3 Antena3,
PSD: Ludovic, sa nu uiti sa iti completezi CV-ul! Atac dur la adresa premierului Orban

Partidul Social Democrat a postat un mesaj pe o retea sociala ca raspuns la declaratia premierului Ludovic Orban potrivit careia depunerea motiunii de cenzura reprezinta un conflict juridic de natura constitutionala. Singurul conflict constitutional, domnule Orban, este ca un premier care a patronat furtul din bani publici folosindu-se de pandemie si care a sabotat cu buna-stiinta sanatatea romanilor si nivelul lor de trai, sa mai ramana in fruntea guvernului!, spune reprezentantii PSD. continuă pe Antena3

Mesajul Gabrielei Firea, la depunderea candidaturii la Primarie. Atac dur la adresa lui Traian Basescu

Razboiul a inceput! Cursa pentru Primaria Capitalei este stransa intre Nicusor Dan si Gabriela Firea, arata sondajele care indica preferintele actuale ale bucurestenilor. Cu toate astea, actualul edil al Capitalei l-a atacat dur pe fostul presedinte al Romaniei. Gabriela Firea ataca! Mesajul dur catre Traian Basescu Gabriela Firea si-a depus candidatura in cursul zilei de .

Gabriela Firea, atac dur la Ludovic Orban: Ceea ce ati facut azi, se numeste abuz de putere!

Primarul general al Capitalei il acuza pe premierul Ludovic Orban de abuz de putere. Autostrada de Centura a Capitalei, de care nu v-a pasat nici ca premier, nici ca ministru al transporturilor, nici ca viceprimar, a devenit moneda de schimb a Guvernul PNL Orban pentru votul bucurestenilor!, spune Gabriela Firea.

Atac dur la adresa Guvernului Orban! Ati mintit, ati furat si ati generat haos

Deputatul social-democrat Alfred Simonis este de parere ca singurul conflict al Guvernului Orban este cu cetatenii. De aceea trebuie sa plece!, a scris Alfred Simonis, marti, pe pagina sa de Facebook.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )