Libnet.ro
UNICEF

07:45

Gabriela Firea: Daca Victor Ponta mai iubeste Romania si colegii din PSD trebuie sa inceteze atacurile la Liviu Dragnea. Da munitie adversarilor

Adevărul Adevărul,
Gabriela Firea: Daca Victor Ponta mai iubeste Romania si colegii din PSD trebuie sa inceteze atacurile la Liviu Dragnea. Da munitie adversarilor

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, este de parere ca daca Victor Ponta mai iubeste Romania si colegii din PSD trebuie sa inceteze atacurile la Liviu Dragnea. continuă pe Adevărul

Gabriela Firea: Daca Victor Ponta mai iubeste Romania si colegii din PSD trebuie sa inceteze atacurile la Liviu Dragnea. El da munitie adversarilor

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, este de parere ca daca Victor Ponta mai iubeste Romania si colegii din PSD trebuie sa inceteze atacurile la Liviu Dragnea.

Gabriela Firea, despre Victor Ponta: Daca isi iubeste colegii din PSD trebuie sa inceteze atacurile la Liviu Dragnea. E dezamagitor cand un coleg da munitie adversarilor

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, la postul de televiziune Antena 3, ca daca Victor Ponta mai iubeste Romania si colegii din PSD trebuie sa inceteze atacurile la Liviu Dragnea.

Gabriela Firea, despre Victor Ponta: Dezamagirea e cand un coechipier da munitie adversarilor

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, este de parere ca daca Victor Ponta mai iubeste Romania si colegii din PSD trebuie sa inceteze atacurile la Liviu Dragnea. E mult mai dureros.

Daca Victor mai iubeste Romania si colegii din PSD trebuie sa inceteze atacurile. Gabriela Firea SARE iN APARAREA lui Liviu Dragnea

Conflictul din PSD, dintre Victor Ponta si Liviu Dragnea, atrage dupa sine reactii din partea celor mai importanti lideri ai partidului. Gabriela Firea a facut mai multe comentarii acide la adresa fostului.

Gabriela Firea, infuriata de Victor Ponta. Primarul Capitalei l-a invatat pe acesta cum se scrie o demisie

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a avut o reactie neasteptata in cadrul unei emisiuni in direct si a incercat sa-l invete pe Victor Ponta cum se scrie o demisie. Aceasta a mai precizat c.

Gabriela Firea si Carmen Dan au lansat in scoli campania impotriva jocului Balena Albastra

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, si ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, au lansat, marti, campania de informare Stop joc! E viata ta!, in cadrul careia s-au intalnit cu elevii Scolii nr. 164 din Bucuresti pentru a le vorbi despre pericolul la care se expun daca joaca Balena Albastra sau alte jocuri de pe internet.

FOTO: Carmen Dan si Gabriela Firea le explica elevilor bucuresteni despre pericolele jocului Balena Albastra. Primarul Capitalei: Internetul e bun pentru a ne informa, dar nu si pentru jocuri care pot duce la moarte

Ministrul de Interne, Carmen Dan, si primarul Capitalei, Gabriela Firea, lanseaza, marti, campania de constientizare Stop joc! E viata ta!, in cadrul careia vor discuta cu elevii bucuresteni despre pericolele la care se expun daca joaca Balena Albastra.

Carmen Dan si Gabriela Firea discuta, marti, cu elevii bucuresteni despre periocolele jocului Balena Albastra

Ministrul de Interne, Carmen Dan, si primarul Capitalei, Gabriela Firea, lanseaza, marti, campania de constientizare Stop joc! E viata ta!, in cadrul careia vor discuta cu elevii bucuresteni despre pericolele la care se expun daca joaca Balena Albastra.

Carmen Dan si Gabriela Firea lanseaza in scolile din Capitala campania impotriva jocului Balena Albastra

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan si primarul Capitalei, Gabriela Firea, lanseaza, marti, la pranz, campania de constientizare Stop joc! E viata ta!, in cadrul careia se intalnesc cu elevi din Bucuresti pentru a le vorbi despre pericolul la care se expun daca joaca Balena Albastra, anunta reprezentantii municipalitatii.

Victor Ponta, mesaj surprinzator pe Facebook: Daca as fi american, m-as bucura sa aud de la Presedintele meu acest lucru!

Victor Ponta a scris, pe Facebook, ca si-ar dori un presedinte pentru Romania care sa puna propria tara pe primul loc, asa cum face presedintele american Donald Trump, in ciuda controverselor care pl.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )