Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gabriela Firea, executata pentru ca este impotriva lui Liviu Dragnea (SURSE)

B1 B1,
Gabriela Firea, executata pentru ca este impotriva lui Liviu Dragnea (SURSE)

Sedinta la ceas de seara la PSD. Dupa ce a scapat de Adrian Tutuianu si Marian Neacsu, Liviu Dragnea pregateste si debarcarea Gabrielei Firea. Potrivit unor surse politice, citate de B1 TV, in urmatorul Co. continuă pe B1

VIDEO Gabriela Firea, discurs in limba spaniola la un eveniment la Madrid. Cum a fost prezentat primarul general al Capitalei

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a tinut un discurs in limba spaniola la unul dintre evenimentele la care a fost invitata cu ocazia vizitei oficiale la Madrid, la invitatia omoloagei sale, Manuela Carmena Castrillo.

Gabriela Firea: Nu mai putem continua sub teroarea excluderilor

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat luni ca nu se mai poate continua in PSD sub teroarea excluderilor. Nu mai putem continua asa, sub teroarea excluderilor si a dizolvarilor. Frica.

Gabriela Firea, scrisoare INCENDIARA in plin scandal PSD: Dragnea, personaj toxic. Nu se mai poate continua sub teroarea excluderilor

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, nu s-a prezentat, luni, la CEx-ul PSD, fiind plecata intr-o delegatie oficiala, dar a transmis o scrisoare colegilor din PSD in care arata teroarea instaurata de.

Gabriela Firea incepe astazi vizita oficiala la Madrid

Primarul General, Gabriela Firea, face, incepand de astazi, o vizita oficiala in capitala Spaniei, la invitatia omoloagei sale, Manuela Carmena Castrillo.

Gabriela Firea pleaca astazi intr-o vizita oficiala la Madrid

Primarul General, Gabriela Firea, face, incepand de luni, o vizita oficiala in capitala Spaniei, Madrid, la invitatia omoloagei sale, Manuela Carmena Castrillo.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )