Libnet.ro
UNICEF

09:30

Gabriela Firea a votat imediat dupa deschiderea sectiilor: Am votat pentru siguranta unui trai mai bun, pentru o majoritate parlamentaracare sa nu arunce povara pandemiei pe cetateni (VIDEO)

B1 B1,
Gabriela Firea a votat imediat dupa deschiderea sectiilor: Am votat pentru siguranta unui trai mai bun, pentru o majoritate parlamentaracare sa nu arunce povara pandemiei pe cetateni (VIDEO)

Gabriela Firea, fost primar al Capitalei si candidat care deschide lista PSD pentru Senat in Bucuresti, a a votat duminica al alegerile parlamentare, putin dupa ora 7. Firea si-a exercitat dreptul la vot la. continuă pe B1

Gabriela Firea, la prima ora la urne: Am votat pentru bucuresteni!

Gabriela Firea si-a exercitat dreptul de vot la doar doua minute dupa deschiderea sectiilor.

GABRIELA FIREA: Am votat cu gandul la o majoritate parlamentara care sa poata aduce romanilor o formula guvernamentala cu specialisti

Prim-vicepresedntele PSD Gabriela Firea a votat in aceasta dimineata, la alegerile parlamentare, afirmand ca a votat cu gandul la o majoritate parlamentara care sa poata aduce romanilor o formula guvernamentala cu specialisti.

Alegeri parlamentare 2020. Prezenta la vot, pana la ora 11:00, mai mica decat in 2016. Doar 7,68% dintre romani au mers la urne. Ce judete sunt fruntase

Aproape 1. 000 de romani au votat duminica, in primele patru ore de la deschiderea sectiilor de votare din tara, ceea ce inseamna o prezenta de 7,68%%. La alegerile parlamentare din 2016, prezenta la vot la inchiderea urnelor a fost 39,49%.

Gabriela Firea, atac la Guvern:Au mintit, au inselat increderea oamenilor,i-au saracit, i-au umilit

Alegeri parlamentare 2020. Gabriela Firea a fost primul lider al PSD care a votat duminica, in mesajul sau ulterior votului a lansat un atac dur la adresa PNL.

Gabriela Firea face acuzatii grave, dupa ce doua spitale COVID au ramas fara caldura: Acum, dupa furt, macar sa treaca la treaba

Doua spitale COVID din Capitala - Matei Bals si Colentina - au ramas fara apa calda si caldura de ieri. Cele 11 avarii din sectoarele 2 si 3 au fost remediate de Termoenergetica da, companiile alea rele ale lui Firea). Dar, atentie, CET Sud, care apartine de ELCEN - in subordinea guvernului, livreaza acum agent termic la 60 de grade, in loc de 90-100 de grade, cat ar fi normal, a scris Gabriela Firea, sambata, pe pagina sa de Facebook.

GABRIELA FIREA: Practic suntem formatiunea politica care a castigat alegerile parlamentare

Prim-vicepresedintele PSD Gabriela Firea sustine ca PSD a castigat aceste alegeri parlamentare si sustine ca este normal ca presedintele sa ia in calcul formarea unei majoritati in jurul partidului castigator. Aceasta este vointa romanilor. Ea nu poate fi calcata in picioare si nici nu se pot tolera anumite subterfugii politice prin care sa fie dat la o parte castigatorul si preluat pentru guvernare numarul doi, afirma Gabriela Firea.

GABRIELA FIREA, DESPRE SITUATIA DE LA SPITALELE BALS SI COLENTINA: Orban si Nicusor Dan nu au facut nimic. Zero. Gheata la mal

Gabriela Firea a scris pe Facebook ca Ludovic Orban si Nicusor Dan au spus ca se vor implica personal pentru ca CET-urile sa nu mai livreze agent termic sub parametri, insa nu au facut nimic. Zero. Gheata la mal, mai spune prim-vicepresedintele PSD.

Gabriela Firea: Guvernantii actuali, reprezentati de PNL, nu vin cu solutii pentru romani

Gabriela Firea acuza Guvernul ca nu ia masuri pentru protejarea populatiei si accepta ca pe piata sa.

Gabriela Firea: Bucurestenii sunt nemultumiti ca actualul Guvern a inchis scolile, bisericile, pietele si industria HoreCa

Gabriela Firea, candidat PSD la alegerile parlamentare de duminica, sustine ca a stat de vorba bucurestenii din Sectoru 5 care i-au spus cat de nemultumiti de faptul ca actualul Guvern a inchis scolile, bisericile, pietele, industria HoreCa, pentru a-si ascunde incompetenta .

Gabriela Firea il acuza pe Klaus Iohannis: Foloseste vaccinul anti-COVID ca sa convinga lumea sa voteze PNL!

Liderul PSD la Bucuresti, Gabriela Firea, il acuza pe Klaus Iohannis ca foloseste vaccinul anti-COVID pentru a convinge oamenii sa voteze PNL la alegerile parlamentare de duminica.

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1976 seconds )