Libnet.ro
UNICEF

18:15

Gabriela Firea il vrea pe Liviu Dragnea presedinte. Ce mesaj de sustinere are pentru presedintele PSD

B1 B1,
Gabriela Firea il vrea pe Liviu Dragnea presedinte. Ce mesaj de sustinere are pentru presedintele PSD

Gabriela Firea, primarul Capitalei, este de parere ca la viitoarele alegeri prezidentiale, cea mai indreptatita persoana sa candideze este presedintele partidului. Astfel, Firea spune ca Liviu Dragnea e. continuă pe B1

Gabriela Firea il vrea pe Liviu Dragnea presedinte. Ce mesaj de sustinere are pentru liderul PSD

Gabriela Firea, primarul Capitalei, este de parere ca la viitoarele alegeri prezidentiale, cea mai indreptatita persoana sa candideze este presedintele partidului. Astfel, Firea spune ca Liviu Dragnea e.

Gabriela Firea: Avem mai multe masuri care merg impreuna pentru degajarea aglomeratiei din Capitala

Problema traficului rutier in Capitala va fi rezolvata prin construirea de parcari la intrarile in oras, un management inteligent al traficului, care va fi luat de la zero, precum si aplicarea sistemului de benzi unice, a declarat vineri seara, la Antena 3, primarul general Gabriela Firea. Gabriela Firea: Doresc sa preiau la Primaria Generala responsabilitatea curateniei pe inelul central al Capitalei.

Primarul Gabriela Firea someaza din nou constructorul de la pasajul subteran de la Piata Sudului: Daca nu urgentati lucrarile, vom demara procedura de reziliere a contractului. Ce inseamna rezilierea contractului

Primarul General, Gabriela Firea, someaza din nou constructorul de la santierul pasajului subteran de la Piata Sudului, Asocierea Astaldi SPA - Euroconstruct Trading 98 SRL - RCV Global Group SRL, amenintand ca altfel reziliaza contractul. Primarul general spune ca in ultimele luni nu a constatat niciun progres semnificativ in ceea ce priveste aceasta lucrare. Primaria Capitalei anunta la finalul lunii martie, intr-un comunicat de presa, ca lucrarile sunt abia la 63%, cat erau si anul trecut, in toamna, potrivit cifrelor prezentate de municipalitate. Tot in luna martie, primarul Gabriela Firea anunta ca va inaugura pasajul dupa sarbatorile pascale. Primarul general a spus ca reprezentantii constructorului i-au raportat gresit procentele.

Gabriela Firea: Am impulsionat mediul de afaceri

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat vineri la Punctul de intalnireca a deblocat toate piedicile de pe santiere si a alocat fonduri pentru multe.

Gabriela Firea: Presedintele partidului este persoana cea mai indreptatita sa fie candidat la prezidentiale

Primarul general, Gabriela Firea, care este si vicepresedinte al PSD, a declarat, vineri seara, la Antena 3, ca intotdeauna presedintele partidului este persoana cea mai indreptatita sa fie candidatul acelei formatiuni politice la alegerile prezidentiale.

Gabriela Firea: Presedintele PSD e cel mai indreptatit sa fie candidat la prezidentiale

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat, la emisiunea Punctul de intalnire, de la Antena 3, ca, in mod normal, o singura persoana in acest moment ar trebui luata in.

Razvan Sava, atac dur la Gabriela Firea. Inaugurarea Pasajului Piata Sudului, pe raspunderea constructorului

Pentru ca lucrarile nu sunt gata nici acum, dupa nenumarate promisiuni, primarul Bucurestiului, Gabriela Firea, recurge la un artificiu pentru a mai potoli furia bucurestenilor din Berceni .

Gabriela Firea continua traditia lui Oprescu: Bucurestiul devine capitala micului cel mare, un festival care celebreaza 1 mai muncitoresc

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, organizeaza, in minivacanta de 1 mai, un targ traditional Festivalul Micului cel Mare, in Parcul National de pe Bulevardul Basarabia. Acest eveniment a debutat in anul 2014, in perioada mandatului lui Sorin Oprescu.

Gabriela Firea: Mi s-a transmis neoficial ca sambata se va putea relua circulatia pe un fir de mers dus si unul intors prin pasajul Piata Sudului

Circulatia rutiera prin Pasajul de la Piata Sudului ar putea fi deschisa sambata pe un fir de mers dus si unul intors, a declarat, miercuri, primarul general, Gabriela Firea. Aceasta a declarat ca promisiunea a venit de la constructor, in mod neoficial, insa o eventuala deschidere a circulatiei in plin santier s-ar face pe raspunderea constructorului. Marti, primarul general a declarat ca ve rezilia contractul cu constructorul daca nu urgenteaza lucrarile.

Gabriela Firea, despre lucrarile pentru Pasajul Piata Sudului: Consider ca termenul de 30 octombrie este inacceptabil

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a spus miercuri ca noul termen pe care l-a dat constructorul pentru finalizarea Pasajului de la Piata Sudului, adica 30 octombrie, este inacceptabil si ca daca nu se.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )