Libnet.ro
UNICEF

14:30

Gadea, detronat pentru prima data in ultimii ani: Sinteza zilei, audiente mai mici decat un talk-show de la RomaniaTV

Adevărul Adevărul,
Gadea, detronat pentru prima data in ultimii ani: Sinteza zilei, audiente mai mici decat un talk-show de la RomaniaTV

Pentru prima data in ultimii ani, Sinteza zilei, emisiunea Antenei 3 realizata de Mihai Gadea, a fost surclasata de un alt talk-show difuzat de Romania TV. continuă pe Adevărul

Mii de firme din Grecia si-au mutat in ultimii ani afacerile in Bulgaria

Aproximativ 6. 000 de companii elene si-au mutat in ultimii ani afacerile in Bulgaria, din cauza turbulentelor din Grecia, a anuntat Giorgos Kavathas, presedintele Confederatiei elene a mestesugarilor si comerciantilor GSEVEE), transmite site-ul ekathimerini. com, citat de Agerpres.

SUV-urile sunt pentru prima oara segmentul cu cele mai mari vanzari pe piata auto europeana

Anul trecut europenii au cumparat un numar record de 3,2 milioane de SUV-uri, acest segment devenind pentru prima oara numarul unu in piata, inaintea subcompactelor si compactelor, arata datele JATO din 30 de tari. SUV-urile mici au crescut cu 38%, iar cele medii, cu 42%. Marcile cu cele mai bune vanzari pe segmentul SUV au fost Nissan, Renault si Volkswagen. Combustibilul este mai ieftin, iar SUV-urile mici au preturi tot mai acceptabile, astfel ca europenii sunt atrasi puternic de segment.

Anuntul BNR pentru romanii care doresc sa-si cumpere locuinte. Ce se intampla cu creditele imobiliare

Pentru prima data in ultimele patru trimestre, bancile anticipeaza ca vor inaspri intr-o anumita masura standardele de creditare in cazul creditelor imobiliare in perioada urmatoare in timp conditiile de.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )