Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gafa uriasa pe Instagram. Cine este vedeta care a fost surprinsa in timp ce intretinea relatii intime

Antena3 Antena3,
Gafa uriasa pe Instagram. Cine este vedeta care a fost surprinsa in timp ce intretinea relatii intime

O vedeta de pe Instagram a transmis live, din greseala, pe contul sau momentul in care intretinea relatii sexuale cu iubitul ei. Kristin Hancher intretinea relatii intime cu Andrew. continuă pe Antena3

Fiul unui fost primar din Sibiu, indragostit nebuneste. Cine este cunoscuta bruneta care i-a furat inima - FOTO

Radu Maricuta, fiul fostului primar al Selimbarului, Sibiu, este intr-o relatie de cativa ani cu Daniela Crudu, potrivit tribuna. ro. Tanarul a postat, recent, pe pagina sa de Facebook, poze cu.

Curtea de Conturi, acaparata de pesedisti. Cine este Mihai Busuioc si care sunt legaturile lui cu Liviu Dragnea

Mihai Busuioc a fost votat, miercuri, de Parlament presedinte al Curtii de Conturi. Nicu Marcu a devenit vicepresedinte al aceleiasi institutii, Dan Lucian Vladescu va conduce Autoritatea de Audit, iar Florin Tunaru va fi vicepresedinte al Autoritatii de Audit.

Cine este noul director de tehnologie la Telekom Romania

Telekom Romania anunta numirea lui Vladan Pekovic in pozitia de director executiv tehnologie si informatie, in functie din 1 noiembrie 2017, inlocuindu-l in acest rol pe Timos Tsokanis, care va urma alte oportunitati in cariera in afara grupului.

Cine este Fridtjof Nansen, exploratorul celebrat de Google printr-un doodle

Daca tot este celebrat de Google printr-un Doodle, ar fi bine sa ai in vedere cine esteFridtjof Nansen. Astazi se implinesc 156 de ani de la nasterea sa. Fridtjof Nansen intra intr-o serie mai mare de oameni celebrati de Google. La fiecare cateva zile, cei de la Google ne atrag atentia asupra unui eveniment important [].

Cine este Fridtjof Nansen, exploratorul celebrat de Google printr-un Doodle

Daca tot este celebrat de Google printr-un Doodle, ar fi bine sa ai in vedere cine esteFridtjof Nansen. Astazi se implinesc 156 de ani de la nasterea sa. La fiecare cateva zile, cei de la Google ne atrag atentia asupra unui eveniment important prin intermediul paginii principale a motorului de cautare. Traditionalele Doodle-uri reprezinta modificari [].

Cine este favoritul lui Nicusor Dan in batalia pentru presedintia USR (FOTO)

Dupa ce a creat de la zero Uniunea Salvati Romania USR), Nicusor Dan se vede nevoit sa isi vada partidul pe care l-a facut a treia forta politica din Parlament intrand sub o noua.

A dormit in adaposturi pentru oamenii strazi, dar acum are o avere de 60 de milioane de dolari. Cine este omul care a reusit pornind de la zero

A pornit de la zero pentru a deveni un broker faimos si peste ani si-a vandut o parte din companie pentru o suma cu mult mai multe zerouri decat cea de la care a pornit; este povestea lui Chris Gardner, un.

Sondaj national, la Sinteza zilei.Cine este vinovat pentru aceasta noua criza din PSD?. Cum raspund telespectatorii Antena 3

Mihai Gadea a propus telespectatorilor Antena 3, marti seara la emisiunea Sinteza zilei, un sondaj de opinie. intrebarea lansata este Cine este vinovat pentru aceasta noua.

Sondaj national, la Sinteza zilei.Cine este vinovat pentru aceasta noua criza din PSD?

Mihai Gadea a propus telespectatorilor Antena 3, marti seara la emisiunea Sinteza zilei, un sondaj de opinie. intrebarea lansata este Cine este vinovat pentru aceasta noua.

Ea este artista care a vorbit despre minunile lui Cristian Pomohaci (FOTO)

Numele lui Cristian Pomohaci este in continuare de actualitate ca urmare a scandalului in care este implicat. Desi multi sunt cei care sunt impotriva cantaretului, sunt si artisti care.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )