Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gala Premiilor Uniter va avea loc pe 21 septembrie

Adevărul Adevărul,
Gala Premiilor Uniter va avea loc pe 21 septembrie

Din cauza situatiei exceptionale pe care o traverseaza in aceasta perioada toate sectoarele societatii, Uniunea Teatrala din Romania a fost nevoita sa reconsidere organizarea Galei Premiilor UNITER 2020. Initial, Gala trebuia sa aiba loc in data de 11 mai la Teatrul National Marin Sorescu din Craiova, cu ocazia aniversarii a 170 de ani de la infiintarea teatrului craiovean. continuă pe Adevărul

Gala Premiilor Gopo se organizeaza azi in aer liber

O multime de evenimente importante s-au anulat in contextul restrictiilor impuse pentru a stopa raspandirea virusului COVID-19. Nu este insa si cazul Galei Premiilor Gopo, cunoscuta drept Oscarurile romanesti. Evenimentul se organizeaza azi in aer liber! Iata aici detaliile! .

Germania: Controalele in locurile de cazare ale muncitorilor vor avea loc si in afara pandemiei

In urma exploziei de coronavirus in marile abatoare din Germania, ministrul pentru probleme sociale din landul Renania de Nord-Vestfalia, Karl-Josef Laumann, cere efectuarea mai multor controale in locurile de cazare ale muncitorilor. Dupa cum a precizat politicianul crestin-democrat joi, in Bundestag, protectia muncii trebuie sa patrunda in aceste locuri si cand nu exista pandemie, potrivit Die Welt.

Aproape jumatate din populatia SUA nu are loc de munca, din cauza epidemiei de coronavirus

Aproape jumatate din populatia Statelor Unite ale Americii nu are loc de munca din cauza epidemiei de coronavirus, informeaza CNBC. Potrivit Biroului de Statistica a Muncii, rata de ocupare a fortei de munca a.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )