Libnet.ro
UNICEF

16:30

Galatasaray - CFR Cluj LIVE de la 21:45. Echipele probabile

Online Sport Online Sport,
Galatasaray - CFR Cluj LIVE de la 21:45. Echipele probabile

Galatasaray - CFR Cluj, al treilea meci al campioanei Romaniei in grupele Ligii Campionilor, va fi transmis in direct de Onlinesport. ro de la ora 21:45. continuă pe Online Sport

GALATASARAY - CFR CLUJ LIVE TEXT in Liga Campionilor. ...

Meciul Galatasaray Istanbul - CFR Cluj se va disputa in aceasta seara de la ora 21. 45, in etapa a treia a grupei H a Ligii Campionilor. Partida este extrem de importanta pentru campioana Romaniei CFR Cluj, dar si pentru Ioan Andone, postul sau de antrenor depinzand de rezultat. ECHIPE PROBABILE GALTASARAY - CFR CLUJ Galatasaray: Muslera - Eboue, Semih, Nounkeu, H. Balta - Melo, Selcuk, Amrabat, E. Baytar - Elmander, U. Bulut. Antrenor: Fatih Terim CFR CLUJ: Felgueiras - Ivo Pinto, Cadu, Piccolo, .

LIVE Galatasaray - CFR Cluj 0-0

Galatasaray - CFR Cluj, al treilea meci al campioanei Romaniei in grupele Ligii Campionilor, este transmisin direct de Onlinesport. ro de la ora 21:45.

LIVE TEXT. Galatasaray - CFR Cluj 1 - 1 FINALUL MECIULUI. ...

FINALUL MECIULUIMinutul 90+2: Corner pentru Galatasaray Minutul 90+1: Lovitura libera pentru Galatasaray. Yilmaz rateaza sutand in plasa laterala dupa o centrare a lui Selcuk 3 minute de prelungire Minutul 88: Melo incearca o foarfeca dar nu reuseste Minutul 84: Selcuk bate peste poarta Minutul 83: Lovitura libera pentru Galatasaray Executaa Selcuk Minutul 82: CFR Cluj nu mai reuseste sa mentina posesia balonului. Corner pentru Galatasaray Minutul 78: Schimbare la Cluj. Iese Kapetanos.

Un italian imparte dreptatea la Galatasaray-CFR Cluj

Meciul Galatasaray Istanbul - CFR Cluj, care se va disputa, marti, de la ora 21. 45, in etapa a treia a grupei H a Ligii Campionilor, va fi condus la centru de o brigada din Italia, cu Paolo Tagliavento la centru.

LIVE TEXT. Galatasaray - CFR Cluj joaca in Liga Campionilor. ...

Meciul Galatasaray Istanbul - CFR Cluj se va disputa in aceasta seara de la ora 21. 45, in etapa a treia a grupei H a Ligii Campionilor. Partida este extrem de importanta pentru campioana Romaniei CFR Cluj, dar si pentru Ioan Andone, postul sau de antrenor depinzand de rezultat. ECHIPELE DE START PENTRU MECIUL GALTASARAY - CFR CLUJ CFR: Felgueiras - Pinto, Cadu, Piccolo, Sepsi - Aguirregaray, Godemeche, Alberto, Camora - Bastos, Kapetanos Rezerve: Stancioiu, Maftei, Rada, Muresan, Rui Pedro, .

LIVE TEXT. Galatasaray - CFR Cluj 1 - 1 GOL GALATA Yilmaz egaleaz.

Minutul 84: Selcuk bate peste poarta Minutul 83: Lovitura libera pentru Galatasaray Executaa Selcuk Minutul 82: CFR Cluj nu mai reuseste sa mentina posesia balonului. Corner pentru Galatasaray Minutul 78: Schimbare la Cluj. Iese Kapetanos. Intra MuresanMinutul 76: GOOOL GALATASARAY Yilmaz egaleaza cu capul dupa ce Felgueiras a iesit prostMinutul 74: Felipe Melo, joc periculos in fata lui Rada Minutul 73: Sabri vede galben Minutul 70: Schimbare la CFR Cluj. Iese Bastos, intra .

LIVE TEXT. Galatasaray - CFR Cluj 0 - 1 GOOOOOOOOOOOOOOOOL CFR CLUJ.

Minutul 15: Capetanos, intins pe teren dupa un duel cu un jucator de la GalatasarayMinutul 13: Bulut vede galben pentru protesteMinutul 13: Galatasaray face pressing. Bulut pe aproape sa inscrie dar Felgueiras apara exemplar Minutul 12: Amrabat a patruns in careul CFR Cluj dar din cauza terenului si a ploii a alunecatMinutul 11: Lovitura libera pentru Cluj. Capetanos nu prinde centrarea lui Bastos si e aut de poarta Minutul 9: Melo si Picolo cazuti in careul clujean, au nevoie de .

LIVE TEXT. Galatasaray - CFR Cluj 0 - 1 BULUT RATEAZA INCREDIBIL.

Minutul 57: Yilmaz cat pe ce sa suteze periculos pe poarta lui Felgueiras dar rateaza executia Minutul 55: Bastos faultat in contraatac dar arbitrul nu vede Minutul 54: Atac periculos al turcilor dar centrarea lui Riera nu isi atinge tinta Minutul 52: Schimbare la CFR Cluj. Iese Sepsi, intra Rada Minutul 51: Bulut rateaza incredibil din cauza terenului, mingea oprindu-se intr-o baltoacaMinutul 49: Rierra suteaza pe poarta lui Felgueiras dar nu isi atinge tinta Minutul 48: Corner pentru .

LIVE TEXT. Galatasaray - CFR Cluj 0 - 1 Sfarsitul unei prime reprize senzationale.

SFARSITUL PRIMEI REPRIZE! Minutul 45+1: Kapetanos, blocat inainte sa poata ajunge in careul turcilor Minutul 45: Corner penru Galatasaray2 minute de prelungire Minutul 41: Schimbare la Galatasaray. Colak intra in locul lui Elmander Minutul 38: Schimbare la Galatasaray. Iese Altintop, intra Yilmaz Minutul 36: Galben pentru Bastos pentru proteste Minutul 35: FELGUEIRAS APARA INCREDIBIL SUTUL LUI MELOMinutul 34: PENALTY PENTRU GALATSARAY DUPA UN HENT COMIS DE SEPSIMinutul 32: Atac dupa .

Paolo Tagliavento arbitreaza meciul Galatasaray - CFR Cluj

Meciul Galatasaray Istanbul - CFR Cluj, care se va disputa, marti, de la ora 21. 45, in etapa a treia a grupei H a Ligii Campionilor, va fi condus la centru de o brigada din Italia, cu Paolo Tagliavento la centru, informeaza uefa. com.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,26 seconds )