Libnet.ro
UNICEF

05:00

Un galatean de 15 ani, legitimat la Real Madrid, a refuzat oferta nationalei Spaniei si a ales sa reprezinte Romania

B1 B1,
Un galatean de 15 ani, legitimat la Real Madrid, a refuzat oferta nationalei Spaniei si a ales sa reprezinte Romania

Un adolescent din Galati, de 15 ani, este legitimat la Real Madrid, sperand ca intr-o zi sa le calce pe urme marilor vedete ale gruparii spaniole. Nicusor Craiu a povestit cum a ajuns in capitala Spaniei si ce. continuă pe B1

Portarul Keylor Navas a semnat cu Real Madrid pe sase ani

Portarul costorican Keylor Navas a semnat un contract pe sase ani cu Real Madrid, a anuntat gruparea pe site-ul oficial. Desi Real Madrid nu a precizat valoarea transferului lui Navas de la gruparea Levante,.

Portarul Keylor Navas a semnat cu Real Madrid

Portarul costarican Keylor Navas a semnat un contract pe sase ani cu clubul Real Madrid, a anuntat gruparea iberica pe site-ul sau oficial.

VIDEO Manchester United - Real Madrid 3-1/ Meci de gala cu peste 100.000 de spectatori in tribune

Manchester United si Real Madrid au facut spectacol intr-o partida amicala disputat la Michigan, in fata a 109. 901 spectatori. Disputa a fost castigata de britanici, cu scorul de 3-1, si a facut parte din cadrul International Champions Cup.

Americanii chiar s-au indragostit de soccer. Ce record a stabilit deja amicalul Real Madrid Manchester United, de sambata seara

International Champions Cup este o competitie amicala care se disputa pe taram nord-american si la care participa nume grele ale fotbalului european. Iar cand e programat un meci direct intre Real Madrid si Manchester United, recordurile pot sa fie doborate.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2505 seconds )