Libnet.ro
UNICEF

23:45

GAME cu GAME Simona Halep - Annika Beck, primul meci la Shenzhen

Online Sport Online Sport,
GAME cu GAME Simona Halep - Annika Beck, primul meci la Shenzhen

Simona Halep a inceput sezonul luni, dupa ora 6:30, cu primul meci de la turneul de la Shenzhen, contra germancei Annika Beck. Detalii live in aceasta pagina. continuă pe Online Sport

LIVE Simona Halep - Annika Beck, primul meci la Shenzhen

Simona Halep incepe sezonul luni, dupa ora 6:30, cu primul meci de la turneul de la Shenzhen, contra germancei Annika Beck. Detalii live in aceasta pagina.

LIVE Simona Halep - Annika Beck, primul meci la Shenzhen (dupa 7:30). Adversara de 17 ani in turul 2

Simona Halep incepe sezonul luni, de la ora 6:30, cu primul meci de la turneul de la Shenzhen, contra germancei Annika Beck. Detalii live in aceasta pagina.

LIVE Simona Halep - Annika Beck, primul meci la Shenzhen (luni, 6:30). Adversara de 17 ani in turul 2

Simona Halep incepe sezonul luni, de la ora 6:30, cu primul meci de la turneul de la Shenzhen, contra germancei Annika Beck. Detalii live in aceasta pagina.

WTA Shenzhen: Simona Halep - Annika Beck 4-6, 6-4, 6-3/ Start anevoios de sezon

Simona Halep cap de serie numarul unu) a avut nevoie de o ora si 54 de minute pentru a se califica in turul doi al turneului WTA de la Shenzhen China), sportiva din Romania invingand-o in trei seturi, scor 4-6, 6-4, 6-3, pe Annika Beck, din Germania locul 53 WTA).

LIVESCORE Simona Halep - Annika Beck 4-6, 3-4/ Break Beck

Simona Halep cap de serie numarul unu) debuteaza la turneul WTA de la Shenzhen impotriva jucatoarei Annika Beck locul 53 WTA). Competitia este dotata cu premii totale in valoare de 500. 000 de euro.

Simona Halep a castigat primul meci al anului

Tenismena Simona Halep s-a calificat in optimile turneului de la Shenzhen China), dupa ce a invins-o pe nemtoaica Annika Beck 20 de ani) cu 4-6, 6-4 si 6-3, potrivit surselor din presa.

Simona Halep va debuta luni dimineata la turneul de la Shenzhen

Simona Halep va disputa luni dimineata meciul din turul intai al turneului WTA de la Shenzhen China), informeaza site-ul oficial al competitiei. Halep favorita numarul unu) o va intalni in jurul orei 06:30 ora Romaniei) pe Annika Beck Germania, locul 53 in ierarhia WTA).

Simona Halep o va intalni pe Annika Beck in primul tur la Shenzhen

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA si principala favorita, o va intalni pe sportiva germana Annika Beck, locul 53 mondial, in primul tur al turneului de la Shenzhen China), cu premii de 500. 000 de.

LIVETEXT Simona Halep vs. Annika Beck, in primul meci al romancei la Shenzen

Simona Halep disputa prima partida din 2015 la Shenzen China) impotriva jucatoarei germane Annika Beck, intr-un meci programat nu mai devreme de 06. 30 si disponibil LIVETEXT pe adevarul. ro.

Simona Halep a inceput 2015 cu o victorie. Romanca a invins-o pe Annika Beck, in primul sau meci la Shenzen

Simona Halep s-a impus in meciul disputat luni, impotriva jucatoarei de origine germana Annika Beck, cu scorul general 2-1.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )