Libnet.ro
UNICEF

11:30

Simona Halep a inceput 2015 cu o victorie. Romanca a invins-o pe Annika Beck, in primul sau meci la Shenzen

Adevărul Adevărul,
Simona Halep a inceput 2015 cu o victorie. Romanca a invins-o pe Annika Beck, in primul sau meci la Shenzen

Simona Halep s-a impus in meciul disputat luni, impotriva jucatoarei de origine germana Annika Beck, cu scorul general 2-1. continuă pe Adevărul

Simona Halep, dupa prima victorie din 2015: Dupa o vacanta frumoasa, ne-am incarcat bateriile si suntem pregatiti sa o luam de la capat

Simona Halep a publicat pe contul sau de Facebook o fotografie insotita de un mesaj cu urari pentru noul an, dupa prima victorie inregistrata in 2015, la turneul de la Shenzen.

Simona Halep in 2015: cel mai bun si cel mai rau scenariu

Sezonul 2015 al Simonei Halep este pe punctul de a incepe. Toata lumea se intreaba ce va face in acest an, daca va merge mai bine sau mai slab fata de ceea ce a facut anterior. Iata care ar fi cel mai bun si cel mai rau scenariu.

Simona Halep a inceput anul cu dreptul: victorie in China

Pas cu dreptul pentru Simona Halep, in primul meci oficial din acest an. Romanca s-a calificat in turul al doilea al turneului de Shenzhen.

Simona Halep, pas cu dreptul la inceput de an

Pas cu dreptul pentru Simona Halep, in primul meci oficial din acest an. Romanca s-a calificat in turul al doilea al turneului de Shenzhen.

Simona Halep s-a calificat in turul doi al turneului de la Shenzhen

Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 1, s-a calificat, luni, in turul doi al turneului de la Shenzhen China), relateaza Mediafax. Romanca a invins-o in primul tur pe sportiva germana Annika Beck,.

Simona Halep, sub lupa unui reputat analist al tenisului: E printre favorite la primele trei Grand Slamuri

Steve Tignor, de la tennis. com, a scris despre ce a adus Simona Halep in circuitul feminin si cum crede el ca se va descurca romanca in 2015.

Simona Halep, victorie in trei seturi in primul meci al anului

Simona Halep, principala favorita a turneului de la Shenzen China), s-a calificat, luni, in optimile de finala dupa un meci de aproape doua ore contra nemtoaicei Annika Beck.

Simona Halep a castigat primul meci al anului

Tenismena Simona Halep s-a calificat in optimile turneului de la Shenzhen China), dupa ce a invins-o pe nemtoaica Annika Beck 20 de ani) cu 4-6, 6-4 si 6-3, potrivit surselor din presa.

GAME cu GAME Simona Halep - Annika Beck, primul meci la Shenzhen

Simona Halep a inceput sezonul luni, dupa ora 6:30, cu primul meci de la turneul de la Shenzhen, contra germancei Annika Beck. Detalii live in aceasta pagina.

Simona Halep, debut in trei seturi la Shenzhen. Cum s-a descurcat in primul meci din 2015

Simona Halep a debutat la Shenzhen in primul sau turneu din anul 2015. Numarul 3 mondial s-a impus in trei seturi in fata nemtoaicei Annika Beck.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )