Libnet.ro
UNICEF

08:30

Gara de est din Budapesta, redeschisa pentru imigranti: Mii de oameni pot intra din nou in gara, dupa doua zile de revolte (VIDEO)

B1 B1,
Gara de est din Budapesta, redeschisa pentru imigranti: Mii de oameni pot intra din nou in gara, dupa doua zile de revolte (VIDEO)

Autoritatile ungare le-au permis joi miilor de imigranti din capitala tarii sa intre in gara de est din Budapesta, informeaza B1 TV. Dupa doua zile in care acestia au fost tinuti in fata garii Keleti, acu. continuă pe B1

Ungaria: Gara de Est din Budapesta, evacuata din cauza imigrantilor (VIDEO)

Gara de Est din Budapesta a fost evacuata marti pe o durata nedeterminata din cauza numarului mare de imigranti, informeaza B1 TV. in momentul de fata, niciun tren nu intra si nu mai iese din gara.

FOTO+VIDEO. Gara de Est din Budapesta, EVACUATA

Gara de Est din Budapesta a fost evacuata in cursul zilei de marti, intrucat refugiatii s-au inghesuit in trenuri.

Criza refugiatilor: Proteste ale refugiatilor in fata Garii de Est din Budapesta, inchisa marti dimineata si apoi redeschisa doar pentru localnici si turisti / 3.650 de refugiati au ajuns luni cu trenul de la Budapesta la Viena, numar record pentru o zi

Gara internationala de Est din Budapesta a fost inchisa pe termen nedeterminat si va fi evacuata, urmand ca in aceasta gara sa nu mai intre si de aici sa nu mai plece nici un tren, informeaza AFP. Gara internationala de Est din Budapesta a fost asaltata de mii de refugiati in ultimele zile, iar marti dimineata, sute de refugiati s-au imbulzit sa se urce in trenuri spre Austria, numarul lor fiind prea mare pentru a incapea in garnituri. Ora 18:05 Peste 11 mii de islandezi s-au oferit sa gazduiasca refugiati sirieni in locuintele lor, dupa ce Guvernul din Islanda a anuntat ca poate primi doar 50 de refugiati in acest an. Ora 15:20 Politia federala a anuntat ca 2. 200 de solicitanti de azil au ajuns in Bavaria Ora 14:50 Peste 350 de mii de refugiati au traversat anul acesta Marea Mediterana in drum spre Europa, iar 2. 643 si-au pierdut viata pe mare, incercand sa ajunga in Europa, a anuntat marti Organizatia Internationala pentru Migratie, potrivit AFP. Ora 14:12 Haos la principala gara din Budapesta, redeschisa in jurul pranzului doar pentru localnici si turisti. Refugiatii continua sa protesteze in fata cladirii.

LIVE TEXT Criza refugiatilor: Proteste ale refugiatilor in fata Garii de Est din Budapesta, inchisa marti dimineata si apoi redeschisa doar pentru localnici si turisti / 3.650 de refugiati au ajuns luni cu trenul de la Budapesta la Viena, numar record pe

Gara internationala de Est din Budapesta a fost inchisa pe termen nedeterminat si va fi evacuata, urmand ca in aceasta gara sa nu mai intre si de aici sa nu mai plece nici un tren, informeaza AFP. Gara internationala de Est din Budapesta a fost asaltata de mii de refugiati in ultimele zile, iar marti dimineata, sute de refugiati s-au imbulzit sa se urce in trenuri spre Austria, numarul lor fiind prea mare pentru a incapea in garnituri. Trenuri incarcate cu sute de refugiati au plecat luni din gara din Budapesta cu destinatiile Austria si Germania. Dupa ce au fost oprite cateva ore pentru verificari la granita cu Austria, trenurile au ajuns in cele din urma la destinatie. Ora 14:50 Peste 350 de mii de refugiati au traversat anul acesta Marea Mediterana in drum spre Europa, iar 2. 643 si-au pierdut viata pe mare, incercand sa ajunga in Europa, a anuntat marti Organizatia Internationala pentru Migratie, potrivit AFP. Ora 14:12 Haos la principala gara din Budapesta, redeschisa in jurul pranzului doar pentru localnici si turisti. Refugiatii continua sa protesteze in fata cladirii. Ora 12:43 Uniunea Europeana a decis sa acorde Frantei 5 milioane de euro pentru construirea unei noi tabere pentru refugiati la Calais. Anuntul a fost facut de vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, care a vizitat luni portul francez, insotit de cativa oficiali europeni.

LIVE VIDEO TEXT Criza refugiatilor: Gara internationala din Budapesta a fost inchisa, trenurile nu mai opresc aici pe termen nedeterminat. / 3.650 de refugiati au ajuns luni cu trenul de la Budapesta la Viena, numar record pentru o zi

Gara internationala de Est din Budapesta a fost inchisa pe termen nedeterminat si va fi evacuata, urmand ca in aceasta gara sa nu mai intre si de aici sa nu mai plece nici un tren, informeaza AFP. Gara internationala de Est din Budapesta a fost asaltata de mii de refugiati in ultimele zile. Trenuri incarcate cu sute de refugiati au plecat luni din gara din Budapesta cu destinatiile Austria si Germania. Dupa ce au fost oprite cateva ore pentru verificari la granita cu Austria, trenurile au ajuns in cele din urma la destinatie. Ora 11:30 Mii de refugiati protesteaza in fara garii din Budapesta, cerand ca circulatia trenurilor sa se reia. Ora 10:55 3. 650 de refugiati au ajuns luni, cu trenul, de la Budapesta la Viena, numar record pentru o zi, a anuntat marti Politia austriaca, citata de AFP.

Gara internationala din Budapesta a fost inchisa din cauza fluxului mare de refugiati

Gara internationala de Est din Budapesta a fost inchisa pe termen nedeterminat si va fi evacuata, urmand ca in statie sa nu mai intre si sa nu mai plece niciun tren, potrivit AFP.

Traficul a fost reluat in gara Keleti din Budapesta, dar imigrantii nu au voie sa intre

20 - Traficul a fost reluat marti in gara Keleti din Budapesta, dar imigrantii nu au voie sa intre, intr-o incercare a autoritatilor ungare de a-i impiedica sa plece spre Austria si Germania,.

Haos in gara principala din Budapesta, dupa ce a fost deschisa

Gara principala din capitala Ungariei, Budapesta, si-a deschis astazi portile sutelor de imigranti, dupa doua zile in care a fost inchisa, transmite Reuters.

FOTOGALERIE Drama refugiatilor din Budapesta. Cum au ajuns sirienii sa o aclame pe Merkel

Haos la gara Keleti din Budapesta, care a fost redeschisa in jurul pranzului doar pentru localnici si turisti. Refugiatii continua sa protesteze in fata cladirii strig'Germania!', 'Germania!', 'Siria', 'Ungaria nu', Merkel!' si fluturand bilete de tren.

Fotografia zilei: Refugiati ingenunchiati in gara din Budapesta

Mai multi refugiati sirieni stau in genunchi in gara de est din Budapesta, potrivit unei fotografii postate pe Twitter de Peter Bouckaert, responsabil in ONG-ul Human Rights Watch.

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )