Libnet.ro
UNICEF

00:07

Garanti Leasing Romania primeste un imprumut de 10 milioane euro de la BERD

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Garanti Leasing Romania primeste un imprumut de 10 milioane euro de la BERD

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) acorda companiei Garanti Leasing Romania un imprumut de 10 milioane euro, pentru a creste accesul la finantare pentru intreprinderile mici si mijlocii IMM-uri) din tara, se arata intr-un comunicat trimis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Bancpost face profit de 6,4 milioane euro in primul semestru dupa pierderile din perioada similara din 2015

Bancpost raporteaza in primul semestru al anului un profit net de 28,6 milioane lei 6,4 milioane euro), fata de pierderea de 800. 000 euro inregistrata in perioada echivalenta din 2015.

Bancpost face profit de 6,4 milioane euro in primul semestru, in scadere cu 17%

Bancpost raporteaza in primul semestru al anului un profit net de 28,6 milioane lei 6,4 milioane euro), in scadere cu 17% fata de rezultatul inregistrat in perioada echivalenta din 2015.

BCR vinde credite neperformante de 370 milioane euro

BCR se afla in proces de vanzare a unui portofoliu de credite ipotecare neperformante NPL) in valoare de 370 milioane euro, catre grupul norvegian B2Holding ASA si EOS Investment RO.

Transgaz a accesat un grant de 179 milioane euro pentru realizarea gazoductului BRUA

Transgaz a accesat un grant in valoare de 179 de milioane de euro, parte a Mecanismului Conectarea Europei, destinat lucrarilor de pe teritoriul Romaniei la gazoductul Bulgaria - Romania - Ungaria - Austria BRUA), informeaza Ministerul Energiei.

Vila Dinu Lipatti, construita in 1902, poate fi cumparata cu mai putin de 2 milioane de euro

O vila din sectorul 1, construita in 1902 si renovata in 2008, in care a crescut pianistul Dinu Lipatti, este disponibila la vanzare pentru 8,42 milioane lei 1,89 milioane euro). Vila are 6 camere si o suprafata utila de 260 de metri patrati.

Caru' cu Vedete: Salam s-a ruinat: a pierdut 1,5 milioane euro la cazino; Pe cati bani se dezbraca Mariana Moculescu la videochat; Cat timp ii ia solistului de la Carla's Dreams sa-si faca o masca

Marina Dina isi protejeaza excesiv sarcina. S-a legat de pat! Marina Dina si-a vazut. Totul despre nunta lunii octombrie. Gabriel Cotabita va avea o nasa megacelebra! Gabriel Cotabita va ajunge din nou in.

Indicii, in scadere, pe fondul unui rulaj de 6,6 milioane euro

Principalii indici ai Bursei de Valori Bucuresti BVB) au incheiat sedinta de tranzactionare de vineri in scadere, in contextul in care a fost inregistrat un volum de tranzactionare de 30 de milioane de lei, mai mic decat joi 372 milioane de lei), cand a fost inregistrata oferta publica de rascumparare a Fondului Proprietatea.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )