Libnet.ro
UNICEF

17:30

Garbine Muguruza, despre meciul din optimi cu Sorana Cirstea: Ma astept la un alt meci greu. Stiu cum joaca

B1 B1,
Garbine Muguruza, despre meciul din optimi cu Sorana Cirstea: Ma astept la un alt meci greu. Stiu cum joaca

Sorana Cirstea a fost surpriza frumoasa a editiei din acest a turneului de tenis de la Australian Open. Jucatoarea de tenis din Romania a reusit sa ajunga in optimile competitiei dupa ce pe. continuă pe B1

Duminica dimineata cu ochii pe televizoare. S-a anuntat ora jocului dintre Sorana Carstea si Garbine Muguruza

Sorana Carstea, singura jucatoare din Romania ramasa in competitia de simplu de la Australian Open 2017, va juca in optimi cu Garbine Muguruza.

Duminica dimineata, cu ochii pe televizoare. S-a anuntat ora jocului dintre Sorana Carstea si Garbine Muguruza

Sorana Carstea, singura jucatoare din Romania ramasa in competitia de simplu de la Australian Open 2017, va juca in optimi cu Garbine Muguruza.

Garbine Muguruza, adversara Soranei Cirstea in optimi la Australian Open

Jucatoarea de tenis Garbine Muguruza, cap de serie 7, va fi adversara Soranei Cirstea in optimi la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului 2017.

Corespondenta din Melbourne / Garbine Muguruza a urmarit-o pe Sorana Carstea si are de ce sa se teama chiar daca spanioloaica e sperietoarea romancelor

Sorana Carstea este singura jucatoare din Romanie ramasa in competisia de simplu de la Australian Open 2017, unde am avut sase fete pe tabloul principal.

Sorana Cirstea joaca pentru un loc in optimi la Australian Open 2017. Partida jucatoarei noastre incepe la o ora accesibila publicului din Romania

Sorana Cirstea, numarul 78 WTA, a ramas singura reprezentanta a Romaniei pe tabloul principal de la Australian Open 2017.

Sorana Cirstea, sustinuta SUPERB in meciul de la Australian Open. Cine s-a aflat in TRIBUNA (VIDEO)

Sorana Cirstea a reusit sa se califice in premiera in optimile turneului de la Australian Open. Romanca a invins-o in doua seturi pe americanca Alison Riske, scor 6-2, 7-6.

VIDEO Galerie inedita pentru Sorana Cirstea la meciul cu Allison Riske! Cine a sustinut-o frenetic pe jucatoarea noastra

Sorana Cirstea a obtinut o victorie superba in turul al treilea al Australian Open unde a trecut de americanca Allison Riske, cu scorul de 6-2, 7-6.

Mi-am respectat planul. Sorana Cirstea, despre victoria FABULOASA in fata Carlei Suarez Navarro

Sorana Cirstea a realizat surpriza de la Australian Open, dupa ce s-a calificat in turul al treilea invingand-o pe favorita meciului Carla Suarez Navarro. Cirstea ramane singura r.

Australian Open: Angelique Kerber, Venus Williams si Garbine Muguruza au acces in optimile de finala (Rezultatele zilei)

Favoritele Angelique Kerber 1), Venus Williams 13) si Garbine Muguruza 7) s-au calificat in optimile de finala ale turneului Australian Open, dupa ce s-au impus in partidele disputate vineri la Melbourne. Elina Svitolina, cap de serie numarul 11, a fost eliminata in turul trei de Anastasia Pavlyuchenkova Rusia, locul 27 WTA).

Sorana Cirstea a fost cea mai buna din generatia ei! Eu am spus tot timpul ca poate fi numarul unu WTA

Sorana Cirstea este singura reprezentanta a Romaniei in optimile de finala de la Australian Open, revenind la forma care a dus-o in Top 25 in urma cu cativa ani.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )