Libnet.ro
UNICEF

16:15

Australian Open: Angelique Kerber, Venus Williams si Garbine Muguruza au acces in optimile de finala (Rezultatele zilei)

Hotnews Hotnews,
 Australian Open: Angelique Kerber, Venus Williams si Garbine Muguruza au acces in optimile de finala (Rezultatele zilei)

Favoritele Angelique Kerber 1), Venus Williams 13) si Garbine Muguruza 7) s-au calificat in optimile de finala ale turneului Australian Open, dupa ce s-au impus in partidele disputate vineri la Melbourne. Elina Svitolina, cap de serie numarul 11, a fost eliminata in turul trei de Anastasia Pavlyuchenkova Rusia, locul 27 WTA). continuă pe Hotnews

Garbine Muguruza, adversara Soranei Cirstea in optimi la Australian Open

Jucatoarea de tenis Garbine Muguruza, cap de serie 7, va fi adversara Soranei Cirstea in optimi la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului 2017.

Australian Open 2017: Cum si-a explicat fapta comentatorul carea comparat-o pe Venus Williams cu o gorila!

Fanii lui Venus Williams 37 de ani), castigatoare a sapte titluri de Grand Slam, au ripostat pe retele de socializare, dupa ce un comentator a numit-o gorila, chiar la Australian Open.

Australian Open (f): Serena Williams, Caroline Wozniacki si Karolina Pliskova, victorii in runda inaugurala - Samantha Stosur si Kristina Mladenovic, eliminate (Rezultatele zilei)

Serena Williams, Caroline Wozniacki si Karolina Pliskova nu au avut nicio emotie in runda inaugurala de la Australian Open editia din 2017), cele trei favorite aratand un nivel ridicat al jocului. Au parasit deja competitia Samantha Stosur si Kristina Mladenovic. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de pe tabloul feminin de simplu.

Australian Open: Serena Williams, debut solid cu Belinda Bencic

Serena Williams, cap de serie numarul doi, a castigat fara emotii meciul cu Belinda Bencic, din turul intai de la Australian Open. Jucatoarea din SUA s-a impus cu 6-4, 6-3, dupa o ora si 19 minute.

VIDEO Australian Open: Serena Williams, debut solid cu Belinda Bencic

Serena Williams, cap de serie numarul doi, a castigat fara emotii meciul cu Belinda Bencic, din turul intai de la Australian Open. Jucatoarea din SUA s-a impus cu 6-4, 6-3, dupa o ora si 19 minute.

FOTOGALERIE Australian Open - Imaginile zilei a doua de la Melbourne

Ziua a doua de la Australian Open a adus calificarea favoritilor Novak Djokovic, Milos Raonic si Rafael Nadal in turul doi al competitiei. Uriasul Ivo Karlovic s-a luat la tranta cu recordurile de la Melbourne, dupa un meci epic cu Horacio Zeballos. Pe tabloul feminin, Serena Williams, Karolina Pliskova si Caroline Wozniacki nu au avut emotii la debut. Intra in material pentru a vedea o FOTOGALERIE cu cele mai interesante imagini ale zilei de marti de la primul Grand Slam al anului.

Sorana Cirstea, sustinuta SUPERB in meciul de la Australian Open. Cine s-a aflat in TRIBUNA (VIDEO)

Sorana Cirstea a reusit sa se califice in premiera in optimile turneului de la Australian Open. Romanca a invins-o in doua seturi pe americanca Alison Riske, scor 6-2, 7-6.

Australian Open: Roger Federer s-a calificat in optimi dupa ce l-a invins pe Tomas Berdych (Rezultatele zilei)

Roger Federer 17 ATP), cap de serie numarul 17, s-a calificat, vineri, in optimile de finala ale turneului Australian Open, dupa o victorie in trei seturi, scor 6-2, 6-4, 6-4, in fata cehului Tomas Berdych 10 ATP), favoritul numarul 10 al competitiei de la Melbourne. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de pe tabloul masculin de simplu.

VIDEO / FOTO Australian Open 2017: victorie magica pentru Sorana Cirstea si calificare in optimile de finala!

Sorana Cirstea este in optimile de finala de la Australian Open! Jucatoarea noastra s-a calificat in aceasta faza dupa ce a invins-o pe Alison Riske, din SUA.

Sorana Cirstea, victorie de senzatie la Australian Open: Romanca s-a calificat in optimile de finala ale turneului

Sorana Cirstea a reusit o victorie de senzatie vineri in turul 3 al turneului de Grand Slam de la Australian Open dupa ce a invins-o pe Alison Riske cu 6-2 7-6 intr-un meci de o ora si 33 de.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )