Libnet.ro
UNICEF

21:00

Gazoductul Ungheni-Chisinau a fost finalizat Orban: Chiar daca nu s-a facut o inaugurare, investitia este gata

Hotnews Hotnews,
 Gazoductul Ungheni-Chisinau a fost finalizat Orban: Chiar daca nu s-a facut o inaugurare, investitia este gata

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca a fost finalizat gazoductul Ungheni - Chisinau, insa nu a fost facuta o inaugurare. Premierul sustine ca va exista posibilitatea furnizarii de gaze din Romania in Republica Moldova. HotNews. ro a aratat recent ca proiectul a fost finalizat, insa marea problema este ca nu se stie ce gaz va circula prin conducta. continuă pe Hotnews

Gazoductul Ungheni - Chisinau a fost finalizat. Orban: Cetatenii din Moldova au acum o alternativa la gazul rusesc

Gazoductul Ungheni - Chisinau a fost finalizat de catre compania din R. Moldova cumparata de Transgaz, a anuntat vineri premierul Ludovic Orban, precizand ca astfel cetatenii din tara vecina au o alternativa la gazul rusesc.

Jandarmi infectati cu Covid-19, trimisi pe teren chiar daca aveau simptome, in Neamt

Doi jandarmi din judetul Neamt, suspecti de coronavirus pentru ca au manifestat pierderea mirosului si gustului, au fost trimisi pe teren, alaturi de alti colegi, in ciuda simptomelor persistente. Chiar daca au reclamat starea de sanatate precara superiorilor si au fost consulati de medicii de la cabinetul unitatii, jandarmii au fost solicitati sa mearga la serviciu, iar ulterior au fost confirmati cu Covid-19.

Dan Cristian Popescu anunta ca va candida la Primaria Sectorului 2, chiar daca nu are sprijinul PNL

Viceprimarul Dan Cristian Popescu a anuntat ca va candida la Primaria Sectorului 2, chiar daca nu are sprijinul PNL in acest sens. El a adaugat ca, in cazul in care ar fi ales Neculai Ontanu acest lucru ar face sa duca Sectorul 2 cu 20 de ani in urma, in anul 2000, atunci cand dansul a devenit primar, conform news. ro.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,235 seconds )