Libnet.ro
UNICEF

05:45

Gazprom a aprobat o majorare de capital de 570 milioane euro pentru South Stream Transport

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Gazprom a aprobat o majorare de capital de 570 milioane euro pentru South Stream Transport

Board-ul directorilor Gazprom a aprobat o majorare de capital de 569,4 milioane de euro pentru South Stream Transport, fiind posibil ca aceasta companie sa fie folosita initial pentru constructia sectiunii offshore a proiectului Turkish Stream, relateaza Novinite, citand portalul rus Vesti Finance. continuă pe Ziarul Bursa

3TS Capital investeste 5 milioane euro in firma care opereaza Vola.ro

Vola. ro, cea mai mare agentie de turism online din Romania, impreuna cu FRU. pl care opereaza pe piata din Polonia, a primit o investitie de 5 milioane euro, menita sa contribuie la dezvoltarea tehnologica si expansiunea internationala a firmei.

Timisoara are cea mai dinamica economie din Romania. Valoarea exporturilor a ajuns la 4.125 milioane euro. Crestere cu 965 milioene de euro

Valoarea exporturilor in Timis, in primele zece luni din 2014 a ajuns la 4. 125 milioane euro, fata de 3. 160 milioane euro in 2013.

Erste a inregistrat un venit net in scadere cu 4%, la 4,495 milioane euro

Anul trecut, Grupul bancar Erste a inregistrat un venit net in scadere cu 4%, la 4,495 milioane euro, de la 4,685 milioane euro in 2013, in principal datorita dobanzilor scazute si efectelor de conversie valutara, arata un comunicat al Grupului cu rezultatele financiare preliminare din 2014.

NEPI propune actionarilor dividende de 48 milioane euro sau acordarea de actiuni noi

Fondul sud-african de investitii imobiliare New Europe Property Investments NEPI) propune actionarilor distribuirea de dividende in valoare cumulata de 48,25 milioane euro sau acordarea de actiuni noi, arata un comunicat remis azi Bursei de Valori de Bucuresti BVB).

Rezervele valutare aflate la BNR au scazut in februarie cu 113 milioane de euro

La 28 februarie 2015, rezervele valutare la Banca Nationala a Romaniei se situau la nivelul de 30,48 miliarde euro, fata de 30,59 miliarde euro la 31 ianuarie 2015, au anuntat luni oficialii Bancii Centrale. In cursul lunii februarie, au avut loc intrari de 659 milioane euro si iesiri de 772 milioane euro, reprezentand modificarea rezervelor minime in valuta constituite de institutiile de credit, plati de rate si dobanzi in contul datoriei publice denominate in valuta si altele. La capitolul plati de rate si dobanzi in contul datoriei publice denominate in valuta se regasesc rambursari de capital si dobanda din imprumutul de la Fondul Monetar International pentru care Romania a rambursat circa 343 milioane echivalent euro.

Surse guvernamentale: Statul a fost executat de petenti cu 140 de milioane de euro, in 2014, pentru neplata despagubirilor. Cum si-a pus Ponta subalternii intre ciocan si nicovala

Conturile guvernului au fost executate de catre petenti, prin sentinte judecatoresti, pentru 140 de milioane de euro, in anul 2014, pentru neplata despagubirilor privind proprietatile nationalizate, au declarat, pentru HotNews, surse guvernamentale. Cifra a fost confirmata oficial de catre presedintele Autoritatii Nationale pentru Restituirea Proprietatilor, George Baesu, dar acesta a sustinut, insa, ca, in cele din urma, acesti bani au fost virati de Ministerul Finantelor catre ANRP pentru plata despagubirilor. Informatiile explica, in parte, cauzele pentru care conducerea ANRP a fost amendata in nume personal cu zeci de mii de euro pentru ca nu le-a platit petentilor despagubirile cuvenite. Baesu si-a dat demisia luni de la ANRP, afirmand ca vrea sa dea statul in judecata la CEDO, insa premierul nu i-a acceptat demisia.

Farmec, afaceri in crestere cu 10%, de 34 milioane euro, fata de 2013

Producatorul de cosmetice Farmec a incheiat anul 2014 cu o cifra de afaceri de 152 de milioane de lei 34 milioane de euro), in crestere cu peste 10 % fata de 2013, cand a inregistrat 138 de milioane de lei, arata un comunicat remis redactiei.

Lichiditate de aproape 2,63 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 11. 663,87 lei 2. 878,52 euro).

Romania plateste, in martie, 3,2 milioane euro catre BM din imprumutul stand-by contractat in 2009

De la inceputul anului, tara noastra a rambursat peste 1,729 miliarde euro catre Fondul Monetar International /FMI/, Uniunea Europeana /UE/ si Banca Mondiala. Cea mai mare parte a sumei, respectiv peste 1,546.

Olanda aloca miloane de euro pentru securitate. Care e principala amenintare

Premierul olandez Mark Rutte a anuntat vineri ca Guvernul sau aloca milioane de euro serviciilor de securitate si informatii din tara, pentru a se asigura ca acestea pot lupta impotriva amenintarii terorismului, relateaza Associated Press, potrivit Mediafax.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )