Libnet.ro
UNICEF

15:45

General Motors recheama in service 2,7 milioane masini, din cauza stopurilor

Hotnews Hotnews,
 General Motors recheama in service 2,7 milioane masini, din cauza stopurilor

General Motors GM) recheama in service aproape 2,7 milioane de masini, la nivel mondial, din cauza stopurilor, care pot functiona defectuos, scrie presa americana. Cele mai multe dintre autovehiculele vizate de recall sunt comercializate in SUA, marcile Chevrolet, Cadillac, Saturn si Pontiac. Aceasta rechemare in service duce numarul total de masini rechemate in acest an spre opt milioane. continuă pe Hotnews

General Motors recheama in service alte 3 milioane de masini pentru defectiuni la lampile din spate. Costurile se ridica la 200 de milioane de dolari

General Motors GM) a anuntat ca recheama in service aproape 3 milioane de vehicule la nivel mondial, pe langa cele 2,6 milioane de masini incluse deja intr-un program de acest tip, masura care va genera costuri de pana la 200 de milioane de dolari, relateaza Reuters.

General Motors recheama in service alte 3 milioane de masini, la nivel mondial

General Motors a anuntat joi ca recheama in service aproape 3 milioane de vehicule la nivel mondial, pe langa cele 2,6 milioane de masini incluse deja intr-un program de acest tip, masura care va genera .

General Motors recheama in service 3 milioane de masini

General Motors GM) a anuntat joi ca va rechema in service aproximativ 3 milioane de vehicule, la nivel mondial. Acestea se adauga celor 2,6 milioane de masini incluse deja intr-un program de acest tip. Masura va genera costuri de pana la 200 de milioane de dolari.

General Motors recheama in service aproape 2,7 milioane de masini din cauza unor probleme la stopuri

Aproape 2,7 milioane de masini sunt rechemate in service de General Motors din cauza unor probleme la stopuri, scrie 0-100. Hotnews. Cele mai multe dintre masinile vizate sunt comercializate inSUA, si anume.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2387 seconds )