Libnet.ro
UNICEF

22:30

Geoana, Sova si Vanghelie, exclusi din PSD

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Geoana, Sova si Vanghelie, exclusi din PSD

ACTUALIZARE 18:51 Ponta: in formula noua a USL, dorim sa prezentam o formula restructurata de Guvern Premierul Victor Ponta a declarat, azi, ca in formula noua a USL, lansata in 14 noiembrie, se doreste prezentarea in Parlament a unei variante retructurate de Guvern si a bugetului pe 2015, el mentionand ca a luat act de decizia UDMR de a iesi din coalitia de guvernare si respecta aceasta decizie. * Ioan Rus: Au fost 80 si ceva de voturi pentru excluderile din partid * Sova: Am fost exclus, accept sanctiunea, e justificata * Vanghelie: A fost o executie. continuă pe Ziarul Bursa

Mircea Geoana, Marian Vanghelie si Dan Sova au fost EXCLUSI din PSD

Mircea Geoana, Marian Vanghelie si Dan Sova au fost exclusi din PSD, conform primelor informatii date pe surse din sedinta PSD. Declaratiile lui Mircea Geoana au fost in contradictoriu cu informatia noastra.

VIDEO Geoana, Sova si Vanghelie - exclusi din PSD. Vanghelie: La baietii astia le-a fost frica de Congres / Dan Sova isi toarna cenusa in cap: Am fost exclus, accept sanctiunea, e justificata

Liderii PSD au decis joi, intr-o sedinta de peste sase ore a Comitetului Executiv National, sa ii excluda din partid pe Mircea Geoana, Marian Vanghelie si Dan Sova, ca urmare a declaratiilor critice ale acestora dupa rezultatul alegerilor. Sova si-a turnat cenusa in cap, spunand ca sanctiunea e justificata, in timp ce Vanghelie a spus ca lui Dragnea si Ponta le e frica de un congres adevarat. Liderii PSD au mai decis organizarea unui congres in primavara anului 2015, precum si ramanerea PSD la guvernare. Nici Victor Ponta presedintele partidului, candidat la prezidentiale) si nici Liviu Dragnea presedinte executiv, seful de campanie) nu au demisionat din functiile pe care le detin.

Ce a spus Dan Sova dupa excluderea din PSD

Dan Sova a declarat, joi, dupa excluderea din PSD, ca va ramane social democrat, indiferent de aceasta decizie.

VIDEO. Geoana, Vanghelie si Sova EXCLUSI din PSD. Vanghelie: Echipa Ponta-Dragnea este pierduta pe viata. Pe mine nu ma mai intereseaza niciun plan cu PSD. Consiliul National, in ianuarie, Congres in martie

Presedintele PSD Victor Ponta a anuntat, joi seara, dupa reuniunea partidului ca PSD ramane la guvernare pana in 2016 intr-o formula noua. Comitetul Executiv National al PSD a votat, joi, excluderea din partid a lui Mircea Geoana, Marian Vanghelie si Dan Sova.

Surse: Geoana, Sova, Vanghelie si Negoita vor fi propusi pentru excluderea din PSD. Vezi declaratiile date inainte de CExN (VIDEO)

Mircea Geoana, Dan Sova,MarianVanghelie si RobertNegoita vor fi propusi spre excluderea din PSD, au anuntat surse din cadrul partidului pentru B1 TV. Cei patru ar urma sa fie exclusi din cauza.

VIDEO. Congres PSD in MARTIE. Sova, Geoana si Vanghelie, suspendati din partid. Robert Negoita a cerut, din nou, iesirea de la guvernare. Contre verbale dure intre Iliescu si Rus

Potrivit unor surse citate de postul de televiziune B1, in sedinta s-a discutat despre exluderi din partid, precum si despre o dorinta de reinventare prin schimbarea siglei.

Dan Sova: Am fost exclus din PSD. Am fost taxat pentru ce s-a intamplat dupa alegeri. Ponta: S-a grabit cu batalia pentru functii

Senatorul Dan Sova a confirmat ca a fost exclus din PSD, joi seara, aratand ca a fost taxat pentru declaratii pe care le-a facut dupa 16 noiembrie. Da am fost exlus, eu raman social democrat. imi iau un timp.

Radu Tudor: Geoana si Vanghelie s-au situat de la inceputul mandatului lui Ponta in plan opus. Sova va fi reprimit in partid

Realizatorul emisiunii Punctul de intalnire, Radu Tudor, a comentat decizia PSD de a ii exclude pe Mircea Geoana, Marian Vanghelie si Dan Sova din PSD. Mircea Geoana si Marian Vanghelie s-au situat.

Badea, dupa excluderea lui Geoana, Vanghelie si Sova din PSD: Trei vinovati pe care i-au executat

Mircea Badea, realizatorul emisiunii in gura presei, este de parere ca excluderea lui Mircea Geoana, Marian Vanghelie si Dan Sova din PSD este extrem de ciudata. inteleg ca astazi a fost prima sedinta a.

CExN al PSD a votat excluderea din partid a lui Mircea Geoana, Marian Vanghelie si Dan Sova

Comitetul Executiv National al PSD CExN) a votat, joi, excluderea din partid a lui Mircea Geoana, Marian Vanghelie si Dan Sova, conform unor surse social-democrate.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3333 seconds )