Libnet.ro
UNICEF

23:45

George Clooney, acuzat de complicitate la hartuire sexuala de o fosta colega: A intervenit ca eu sa ajung pe lista neagra. Mi-am pierdut cariera. Ce spune actorul

Adevărul Adevărul,
George Clooney, acuzat de complicitate la hartuire sexuala de o fosta colega: A intervenit ca eu sa ajung pe lista neagra. Mi-am pierdut cariera. Ce spune actorul

Una dintre actritele serialului ER/Spitalul de urgenta 1994-2009) a dezvaluit ca a fost hartuita sexual si rasial in timpul filmarilor productiei si il acuza pe George Clooney ca a contribuit, alaturi de intreaga echipa, la incheierea carierei sale actoricesti pentru ca a indraznit sa semnaleze acest lucru. continuă pe Adevărul

inca o vedeta intra pe LISTA NEAGRA: George Clooney, acuzat de complicitate la HARTUIRE sexuala si rasiala

Continua seria dezvaluirilor halucinante la Hollywood! Una din actritele din serialul ER, Vanessa Marquez sustine ca a fost hartuita pe platourile de filmare ale seriei NBC si ca George Clooney,.

George Clooney, acuzat de o fosta colega de platou de complicitate la hartuire sexuala si rasiala/ Actorul: A fost mintita

George Clooney a fost acuzat de complicitate la hartuire sexuala si rasiala de o fosta colega de platou, Vanessa Marquez, alaturi de care a filmat pentru serialul Spitalul de Urgenta/ ER. Actorul a negat acuzatiile, spunand ca daca ea crede acest lucru, inseamna ca a fost mintita, informeaza News. ro citand eonline. com.

Un nou scandal loveste Hollywood-ul! George Clooney este acuzat de complicitate la hartuire sexuala si rasiala

Vanessa Marquez, una din actritele din serialul ER,sustine ca a fost hartuita pe platourile de filmare ale seriei NBC. George Clooney si alte vedete ale show-ului au facut parte din.

Ben Affleck, acuzat de hartuire sexuala

In urma scandalului de la Hollywood in care cel mai mare producator de film, Harvey Weinstein, este acuzat de mai multe actrite din industria de divertisment de hartuire sexuala, la randul sau, ac.

Un celebru actor de la Hollywood, acuzat de hartuire sexuala

Acuzatii grave de hartuire sexuala la Hollywood. Un celebru actor este acuzat de o machieuza ca ar fi avut un tratament necorespunzator la o petrecere dedicata Globurilor de Aur in.

Un celebru actor de la Hollywood, acuzat de hartuire sexuala (VIDEO)

Acuzatii grave de hartuire sexuala la Hollywood. Un celebru actor este acuzat de o machieuza ca ar fi avut un tratament necorespunzator la o petrecere dedicata Globurilor de Aur in.

Producatorul Harvey Weinstein, parasit de sotie, dupa ce si actritele Gwyneth Paltrow si Angelina Jolie l-au acuzat de hartuire sexuala

Sotia lui Harvey Weinstein, Georgina Chapman, cofondatoare a brandului de lux Marchesa, a anuntat, marti, ca se desparte de producator, dupa ce Gwyneth Paltrow si Angelina Jolie s-au alaturat grupului de femei care il acuza pe acesta de hartuire sexuala, relateazaThe Guardian.

Tentativa de SUICID la Hollywood: Un producator acuzat de HARTUIRE SEXUALA a incercat sa-si puna capat zilelor (FOTO)

Producatorul de la Hollywood Harvey Weinstein, care este implicat intr-un imens scandal sexual, ar fi vrut sa se sinucida. Fiica acestuia, Remy Weinstein 22 de ani), a sunat la politia din Los Angeles cersind.

Hollywood-ul, zguduit de cel mai mare scandal sexual: noi detalii ies la iveala. George Clooney: Toti am fost complici

Producatorul Harvey Weinstein este ingropat in acuzatii de viol, hartuire sexuala si santaj, abuzuri pe care a reusit sa le tina ascunse aproape trei decenii folosindu-se de bani si influenta, dar si de complicitatea industriei, potrivit unor voci care sustin ca oamenii de la Hollywood nu erau straini de comportamentul mogulului. insusi George Clooney recunoaste ca a auzit zvonuri, dar precizeaza ca nu banuia cat de grava este situatia.

Quentin Tarantino, stupefiat si cu inima franta, dupa acuzatiile de viol si hartuire sexuala la adresa mogulului Harvey Weinstein

Regizorul Quentin Tarantino afirma ca are inima franta dupa seria de acuzatii de hartuire sexuala la adresa mogulului hollywoodian Harvey Weinstein, a carui companie i-a produs toate filmele de la Pulp Fiction incoace, scrie The Guardian.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )