Libnet.ro
UNICEF

01:05

George Clooney, nemultumit de nominalizarile Oscar 2016: Cred ca ne indreptam intr-o directie gresita

Adevărul Adevărul,
George Clooney, nemultumit de nominalizarile Oscar 2016: Cred ca ne indreptam intr-o directie gresita

Actorul american George Clooney 54 de ani) se alatura vedetelor hollywoodiene care critica lipsa de diversitate a Academiei Americane de Film cu privire la nominalizarile Oscar 2016. continuă pe Adevărul

Cine sunt marii perdanti de la nominalizarile Oscar 2016 FOTO VIDEO

Nominalizarile Oscar 2016 au rezervat si o serie de surprize in ceea ce priveste lipsa unor actori la categoriile importante, precum si a unor filme care, in opinia presei de peste Ocean si a internautilor, ar fi trebui sa fie pe lista finala. Aici se inscriu nume precum Idris Elba, Michael B. Jordan, Quentin Tarantino, Steven Spielberg, Star Wars: Trezirea Fortei, Carol si Straight Outta Compton.

Noua carti ale caror adaptari cinematografice sunt nominalizate la premiile Oscar 2016

In 2016, numarul filmelor nominalizate la premiile Oscar bazate pe carti este mai mare decat in mod normal. Daca, de obicei, sunt aproximativ sase, anul acesta noua filme adaptate dupa carti sau inspirate de catre acestea au fost nominalizate la cea.

Spike Lee si Jada Pinkett Smith boicoteaza gala premiilor Oscar 2016

Regizorul Spike Lee si actrita Jada Pinkett Smith au anuntat, luni, ca vor boicota gala de decernare a premiilor Oscar, in februarie, din cauza neincluderii artistilor de culoare in randul nominalizatilor din acest an, iar Academia de film americana AMPAS) a promis mai multa diversitate in viitor, arata Mediafax.

Premiile Critics Choice, primul indicator pentru gala Oscar 2016, si-a desemnat castigatorii: Leonardo DiCaprio continua ascensiunea VIDEO

Castigatori Critics Choice Movie Awards 2016. Thrillerul post apocaliptic Mad Max: Fury Road a cucerit cele mai multe trofee noua), insa marele premiu - Cel mai bun film - a revenit dramei Spotlight, in timp ce Leonardo DiCaprio a fost desemnat Cel mai bun actor, pentru interpretarea din The Revenant, accentuandu-si astfel pozitia de favorit clar la Oscar.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )