Libnet.ro
UNICEF

23:30

George Lucas va dona 700 de milioane de dolari pentru construirea unui muzeu dedicat colectiilor sale de arta

Adevărul Adevărul,
George Lucas va dona 700 de milioane de dolari pentru construirea unui muzeu dedicat colectiilor sale de arta

Regizorul american George Lucas, creatorul seriei Star Wars, va dona 700 de milioane de dolari pentru construirea unui muzeu dedicat colectiilor sale de arta, care urmeaza sa fie construit in orasul Chicago. continuă pe Adevărul

Google aloca zeci de milioane de dolari pentru ca mai multe femei sa invete programare

Pentru a promova egalitatea dintre sexe, Google investeste 50 de milioane de dolari pentru a incuraja femeile sa invete programare, afirma CNET. Made with Code este initiativa menita sa le ajute pe femei.

Acord intre Gazprom si OMV: o companie mixta pentru construirea tronsonului austriac al South Stream

Gazprom si OMV au convenit, marti, la Viena, crearea unei companii mixte pentru construirea si operarea tronsonului austriac al gazoductului South Stream. In aceeasi zi, presedintele Vladimir Putin a cerut Parlamentului sa anuleze dreptul de utilizare.

Cele mai relevante achizitii: Casa Nationala de Asigurari de Sanatate, licitatie de peste 35 milioane lei pentru distribuirea Cardului national de asigurari de sanatate

CNAS a lansat procedura de achizitii publice in vederea incheierii unui contract cadru cu un singur operator economic. Contractul vizeaza servicii postale pentru distribuirea Cardului National al asigurarilor sociale de sanatate si va avea valoarea intre 35 si 37 milioane lei. Citeste si:Cele mai relevante achizitii: Ministerul Dezvoltarii Regionale, licitatii de peste 10 milioane lei pentru consultanta.

Moscova si Teheranul se pregatesc sa semneze un acord pentru construirea a doua centrale nucleare

Moscova si Teheranul vor semna un acord in vederea construirii a doua centrale nucleare in Iran, a anuntat Behrouz Kamalvandi, un purtator de cuvant al Organizatiei Iraniene pentru Energie Atomica OIEA), citat.

Oracle anunta ca va plati 5,3 miliarde dolari pentru compania americana Micros Systems

Oracle a anuntat a doua cea mai mare achizitie din istoria sa, urmand sa cumpere cu 5,3 miliarde dolari compania americana Micros Systems Inc, furnizor de software pentru restaurante si hoteluri. Tranzactia a fost aproape de a se concretiza si acum sase ani, insa a picat in ultima clipa. Micros Systems are 6. 300 de angajati si afaceri anuale de peste 1,2 miliarde dolari.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )