Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai relevante achizitii: Casa Nationala de Asigurari de Sanatate, licitatie de peste 35 milioane lei pentru distribuirea Cardului national de asigurari de sanatate

Hotnews Hotnews,
 Cele mai relevante achizitii: Casa Nationala de Asigurari de Sanatate, licitatie de peste 35 milioane lei pentru distribuirea Cardului national de asigurari de sanatate

CNAS a lansat procedura de achizitii publice in vederea incheierii unui contract cadru cu un singur operator economic. Contractul vizeaza servicii postale pentru distribuirea Cardului National al asigurarilor sociale de sanatate si va avea valoarea intre 35 si 37 milioane lei. Citeste si:Cele mai relevante achizitii: Ministerul Dezvoltarii Regionale, licitatii de peste 10 milioane lei pentru consultanta. continuă pe Hotnews

Romanii lucreaza cele mai multe ore pe an din UE: cum stau celelalte tari europene

Romanii cu norma intreaga sunt cei care lucreaza cele mai multe ore din Uniunea Europeana, cu o medie de 2. 099 de ore pe an in 2013. Tot romanii ocupa prima pozitie in UE si dupa numarul de ore lucrate pe an de angajatii part-time, cu 1. 272 de ore in.

Romanii lucreaza cele mai multe ore pe an din UE: cum stau alte tari europene

Romanii cu norma intreaga sunt cei care lucreaza cele mai multe ore din Uniunea Europeana, cu o medie de 2. 099 de ore pe an in 2013. Tot romanii ocupa prima pozitie in UE si dupa numarul de ore lucrate pe an de angajatii part-time, cu 1. 272 de ore in.

Top 6 dintre cele mai bune filme in serie - I

Exista tot felul de genuri de filme, de la comedii, filme de dragoste, psihologie, horror, pana la cele stintifico-fantastice, thrillere, iar lista poate continua. Printre cele mai apreciate filme in randul cinefililor sunt cele care au si continuari.

ADMITERE FACULTATE 2014 Topul specializarilor cu cele mai multe locuri. Medicina si Dreptul, pe primele locuri

Specializarea Medicina de la Facultatea de Medicina a UMF Carol Davila din Bucuresti are cele mai multe locuri din tara disponibile la admiterea de anul acesta: 1. Urmeaza Dreptul si apoi specializarea Limbi Straine, ambele la Universitatea din Bucuresti, potrivit cifrelor de scolarizare propuse de Ministerul educatiei.

FOTO Ce nu-ti spune nimeni inainte sa vizitezi cele mai cunoscute obiective turistice

Asteptarile calatorilor care ard de nerabdare sa vada cu ochii lor unele dintre cele mai faimoase atractii turistice din lume pot fi inselate de ceea ce intalnesc la fata locului. Publicatia Huffington Post a facut o trecere in revista a detaliilor pe care turistii ar fi bine sa le cunoasca inainte de a ajunge sa admire obiective precum Turnul Eiffel, Piramidele din Giza, Marea Moarta sau cascadele de pe Iguazu.

Este in ruina. Ce se intampla la Soci, la cateva luni de la cele mai grandioase Jocuri Olimpice de Iarna

Dupa cele mai controversate Jocuri Olimpice de Iarna, la Soci s-a asternut linistea. Desi rusii sperau ca puhoaie de turisti sa ia cu asalt capitala Jocurilor Olimpice din Rusia, nu s-a intamplat tocmai.

Cele mai bune filme documentare si de fictiune evreiesti ruleaza la Iasi, in cadrul Festivalului Filmului Evreiesc

Filme documentare si de fictiune care vorbesc despre cultura si civilizatia evreiasca vor rula la Iasi, in Parcul Copou si la Casa de Cultura a Municipiului Iasi M. Ursachi, cu intrare libera.

Caru' cu vedete: 10 dintre cele mai superbe celebritati de la Hollywood care au peste 40 de ani; Adevarul din spatele unuia dintre cele mai rasunatoare divorturi ale anului; Am aflat de ce nu-si ia Monica Gabor fetita peste Ocean

Imaginile pe care le asteptau toti barbatii din Romania! Larisa Iordache a facut 18 ani, iar fundul ei este cea mai clara dovada. Larisa Iordache, fara doar si poate cea mai valoroasa gimnasta din Romania in activitate, a implinit 18 ani. Imagini de cosmar cu Oana Zavoranu! Si-a etalat mustata la ziua ei si si-a aratat un sfarc, la plecare. Oana Zavoranu arata senzational. De curand a implinit 41 de ani, dar cand o vezi nu-i dai mai mult de 25. Hai, 30!.

RAPORT Salariatii cu norma intreaga din Romania au lucrat anul trecut cele mai multe ore din Uniunea Europeana

Salariatii cu norma intreaga din Romania au lucrat anul trecut in medie 2. 099 de ore, cel mai mult in randul tarilor din UE, in timp ce liber-profesionistii romani, cu 2. 024 de ore, se numara printre europenii cu cea mai redusa activitate, potrivit institutului francez Coe-Rexecode.

Romanii au lucrat anul trecut cele mai multe ore din Uniunea Europeana

Angajatii din Romania au lucrat anul trecut in medie 2. 099 de ore, cel mai mult in randul tarilor din UE, in timp ce liber-profesionistii romani, cu 2. 024 de ore, se numara printre europenii cu cea mai redusa activitate, potrivit unei analize a institutului francez Coe-Rexecode .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )