Libnet.ro
UNICEF

16:45

GEORGE SIMION: Nu vom vota Cabinetul Citu si cerem redeschiderea scolilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
GEORGE SIMION: Nu vom vota Cabinetul Citu si cerem redeschiderea scolilor

Co-presedintele AUR George Simion a declarat marti ca Alianta pentru Unirea Romanilor va participa la consultarile de la Cotroceni, desi partidul este dezamagit de felul in care se mimeaza consultarile. El a adaugat ca AUR nu va vota categoric Cabinetul Citu, avand propunerea de premier Calin Georgescu . continuă pe Ziarul Bursa

George Simion: Protestam vehement fata de felul in care a fost numita conducerea Camerei Deputatilor. Vom face o sesizare in acest sens la Curtea Constitutionala

George Simion, liderul partiduluiAUR, a declarat, marti, ca partidul in frunte caruia se afla nu este de acord cu numirea in fruntea Camerei Deputatilor a lui Ludovic Orban, mai ales ca aceasta s-a.

De unde si-a luat George Simion masca prin care a uimit pe toata lumea. Pretul ei nu e pentru oamenii de rand

Toti deputatii si senatori alesi in 6 decembrie 2020 au fost nevoiti sa treaca de prima etapa, cea birocratica, pentru preluarea noului imandat. Fiercare a venit si cu promisiuni pentru alegatori. Cel care a surprins cand a iesit la declaratii a fost George Simion, dar nu cu discursul, ci cu infatisarea. Membrul AUR si-a facut .

George Simion, atac la celelalte partide: Au infiintat la Camera Deputatilor trei comisii pentru secretare, birouri, masini si functii

George Simion, unul dintre liderii AUR, a declarat ca partidele din coalitia de guvernare si PSD au infiintat trei comisii parlamentare doar pentru a putea crestere numarul de functii si de secretare.

George Simion socheaza din nou. Cu ce masca si-a facut aparitia in Parlament. Nimeni nu a mai purtat asa ceva pana acum

Klaus Iohannis a convocat astazi Parlamentul, iar unii dintre noii alesi au inceput sa-si preia mandatele. Pentru ca acest lucru sa poate fi posibil, mai este nevoie de un singur pas: validarea acestora. Unii dintre liderii partidelor si-au insotit ieri colegii pentru a indeplini toate formalitatile legale in acest sens. Printre acestia s-a remarcat nimeni .

George Simion, avertisment pentru parlamentarii AUR: S-ar putea sa apara tradatori

George Simion, liderul partidului AUR, a lansat un avertisment, intr-un clip video postat pe Facebook, ca printre parlamentarii AUR s-ar putea numara si tradatori. Totul dupa ce unul dintre parlamentarii AUR, respectiv colonelul r) Francisc Toba, a fost eliminat de pe listele AUR ca urmare a acuzatiilor ca ar fi participat la reprimarea sangeroasa a romanilor in timpul Revolutiei din 1989.

George Simion (AUR) a anuntat ca nu va fi validat mandatul de parlamentar al lui Francisc Toba. Din ce motiv a fost respins colonelul

Copresedintele AUR, George Simion, a anuntat sambata, ca nu va fi validat mandatul de parlamentar pentru Francisc Toba, precizand ca aceasta a fost o decizie grea, care ar putea afecta partidul, dar ca a considerat ca este mai important sa fie corecti si cinstiti.

Cabinetul Citu. Care sunt propunerile UDMR. Vlad Voiculescu, primul care anunta ca va face parte din Guvern

UDMR si USR PLUS par sa-si fi finalizat nominalizarile pentru portofoliile detinute in Cabinetul Citu, in timp ce la PNL inca sunt discutii pe acest subiect.

AUR a vazut viitorul dupa consultarile de la Cotroceni: Nu credem ca Ionannis si guvernul Citu vor prinde anul 2024

Parlamentarii AUR nu vor vota guvernul premierului propus de coalitie iar PSD s-a predat lui Klaus Iohannis, a acuzat copresedintele Aliantei pentru Unirea Romanilor, George Simion, dupa ce delegatia AUR a avut consultari la Palatul Cotroceni cu presedintele Romaniei.

Ciolacu: Vom vota impotriva desfiintarii Sectiei pentru investigarea infractiunilor din Justitie

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca social-democratii vor vota impotriva desfiintarii Sectiei pentru investigarea infractiunilor din Justitie, in cazul in care viitorul Guvern propune acest lucru, relateaza Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )