Libnet.ro
UNICEF

01:05

Germania cauta specialisti in IT, Marea Britanie - lucratori sociali

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Germania cauta specialisti in IT, Marea Britanie - lucratori sociali

Germania cauta, prin reteaua Eures, specialisti in I0 si ingineri, Polonia recruteaza mecanici sau electricieni auto, iar Marea Britanie, pedagogi care sa lucreze cu copii cu dizabilitati si ingrijitori de batrani la domiciliu, pentru salarii ce pot. continuă pe Wall-Street Ro

Locuri de munca in strainatate: Germania cauta specialisti in IT, Marea Britanie - lucratori sociali, Polonia - mecanici auto

Germania cauta, prin reteaua Eures, specialisti in IT si ingineri, Polonia recruteaza mecanici sau electricieni auto, iar Marea Britanie, pedagogi care sa lucreze cu copii cu dizabilitati si ingrijitori de.

Superfurtuna Gonzalo a facut ravagii in Marea Britanie

Gonzalo, superfurtuna care a facut ravagii in Marea Britanie se indreapta spre Romania, transmite B1 TV. Nu va lovi cu aceeasi intensitate, insa efectele se vor simti din plin. in Marea Britanie, in.

Uraganul Gonzalo se indreapta spre Romania: Superfurtuna a facut ravagii in Marea Britanie

Gonzalo, superfurtuna care a facut ravagii in Marea Britanie se indreapta spre Romania, transmite B1 TV. Nu va lovi cu aceeasi intensitate, insa efectele se vor simti din plin. in Marea Britanie, in.

O familie din Marea Britanie a comandat online o cutie de banane, dar a primit la pachet una dintre cele mai periculoase insecte din lume

Membrii unei familii din Marea Britanie au trait spaima vietii lor dupa ce au primit de la supermarket o surpriza extrem de periculoasa in cutia cu banane comandata online, scrie Daily Mail. Este vorba despre.

Marea Britanie: O persoana a murit, din cauza uraganului Gonzalo

O femeie a murit, dupa ce a fost lovita de un copac, in Marea Britanie, afectata de uraganul Gonzalo, relateaza AFP, potrivit B1. ro.

Solutie radicala in Marea Britanie: Pensiile de stat ar trebui taiate la jumatate

Un think tank britanic de dreapta propune o solutie radicala pentru a rezolva situatia costurilor din ce in ce mai mari cu plata pensiilor de stat catre persoanele retrase din activitate din Marea Britanie. Institutul pentru Afaceri.

Adevarul Live, ora 15.00: de la MBA in Marea Britanie la o cariera in Romania

Astazi, de la ora 15. 00, la Adevarul Live vom discuta despre revenirea in tara dupa studii in strainatate cu Alexandru Fotescu, absolvent de MBA in Marea Britanie.

Marea Britanie ramane principala destinatie de studiu: pana in 2024 va atrage 83.000 de studenti internationali

Un studiu facut de British Council la nivel mondial arata ca, pana in 2024, Marea Britanie va atrage 83. 000 de studenti internationali in universitatile sale, in plus fata de cei peste 223. 000 gazduiti in 2013. 40% vor veni din China, in timp ce indienii vor fi depasiti, numeric, de nigerieni.

Selfie se intoarce cu trei premii din Marea Britanie

Comedia Selfie, realizata de Cristina Iacob, a fost recompensata cu trei trofee la Southampton International Film Festival din Marea Britanie, printre care marele premiu pentru cel mai bun film si premiul pentru cea mai buna actrita, acordat Crinei Semciuc.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1934 seconds )