Libnet.ro
UNICEF

07:00

Selfie se intoarce cu trei premii din Marea Britanie

Adevărul Adevărul,
Selfie se intoarce cu trei premii din Marea Britanie

Comedia Selfie, realizata de Cristina Iacob, a fost recompensata cu trei trofee la Southampton International Film Festival din Marea Britanie, printre care marele premiu pentru cel mai bun film si premiul pentru cea mai buna actrita, acordat Crinei Semciuc. continuă pe Adevărul

Comedia romaneasca Selfie a obtinut trei premii la Southampton International Film Festival

Comedia romaneasca Selfie a fost recompensata cu trei trofee la Southampton International Film Festival Marea Britanie), printre care marele premiu pentru cel mai bun lungmetraj.

Spalare de bani in Marea Britanie: scoli private de top care obtin fonduri din operatiuni ilegale

Mai multe scoli private din Marea Britanie sunt verificate de organizatii nonguvernamentale pentru ca ar primi fonduri din operatiuni de spalare de bani.

Marea Britanie analizeaza masuri pentru LIMITAREA IMIGRATIEI

Premierul britanic, David Cameron, analizeaza posibilitatea introducerii unor masuri pentru limitarea numarului imigrantilor europeni care vin la munca in Marea Britanie, relateaza ziarul Financial Times, conform.

Marea Britanie a trimis in Irak drone din Afganistan

Marea Britanie a anuntat ca a trimis in Irak mai multe avioane fara pilot utilizate pana in prezent in Afganistan, pentru a ajuta la lupta impotriva gruparii Stat Islamic SI).

Spania: Saptezeci de imigranti nord-africani, salvati din Marea Mediterana

Saptezeci de imigranti nord-africani au fost salvati, sambata, din Marea Mediterana, in sudul Spaniei, informeaza AFP. Serviciile de interventie au fost avertizate prin telefon, in cursul noptii, ca.

AVERTISMENT Jose Barroso: Marea Britanie face o EROARE ISTORICA daca se indeparteaza de tarile din estul Europei

La presiunea euroscepticilor din tabara din Partidul Conservator si a UKIP, partid eurofob, Cameron a promis ca, in cazul in care va fi reales anul viitor, sa organizeze un referendum pe tema iesirii Marii Britanii din UE in 2017. El vrea in prealabil sa renegocieze termenii relatiei tarii cu Uniunea Europeana.

Cum se prezinta Simona Halep in fata celor trei adversare din Grupa Rosie de la Turneul Campioanelor

Turneul Campioanelor arata ca un mic Campionat Mondial al tenisului feminin. Intr-un sport guvernat de termenul tablou, adica modalitatea de desfasurare a 99 la suta dintre turneele masculine si feminine, ideea de a aduce la un loc cele mai bune sau cei mai buni, In cazul ATP Finals) jucatoare din lume si a le Imparti In doua grupe a cate patru starneste alt tip de energii. Din secretele marilor campioni la tenis.

Cum se prezinta Simona Halep in fata celor trei adversare din Grupa Rosie de la Turneul Campioanelor

Turneul Campioanelor arata ca un mic Campionat Mondial al tenisului feminin. intr-un sport guvernat de termenul tablou, adica modalitatea de desfasurare a 99 la suta dintre turneele masculine si feminine, ideea de a aduce la un loc cele mai bune sau cei mai buni, in cazul ATP Finals) jucatoare din lume si a le imparti in doua grupe a cate patru starneste alt tip de energii.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2405 seconds )