Libnet.ro
UNICEF

08:00

Germania: O firma din doua a fost victima unor atacuri cibernetice in ultimii doi ani

Hotnews Hotnews,
 Germania: O firma din doua a fost victima unor atacuri cibernetice in ultimii doi ani

Peste jumatate dintre companiile germane au fost spionate, sabotate sau au fost victima unui furt de date in ultimii doi ani, a anuntat vineri asociatia firmelor germane din IT, Bitkom, care evalueaza daunele provocate la circa 55 de miliarde de euro, scrie Reuters. continuă pe Hotnews

Peste 500 de copii din celebrul cor catolic din Regensburg, condus o buna parte de timp de fratele fostului papa, Georg Ratzinger, au fost victima unor abuzuri / Cel putin 67 au fost agresati sexual, inclusiv violati

Cel putin 547 de copii din celebrul cor catolic german din Regensburg au fost victima unor abuzuri iar 67 dintre ei au fost agresati sexual, inclusiv violati, intre anii 1945 si inceputul anilor 90, potrivit unui raport prezentat marti si citat de AFP.

Toyota livreaza o flota de automobile hibrid catre o firma din Romania

Toyota, unul dintre cei mai mari producatori auto din lume, a inceput livrarea in luna iunie a unui numar de 15 unitati Yaris Hybrid care sa completeze flota de rent-a-car a companiei AVIS Romania.

VIRALUL I-A VENIT DE HAC: Print saudit, ARESTAT dupa ce fost protagonistul unor clipuri violente pe net (VIDEO)

Un print saudit a fost arestat dupa ce pe internet a aparut si a circulat un clip video in care acesta loveste un barbat si il ameninta cu o pusca pe altul, scrieGuardian. Regele.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2379 seconds )