Libnet.ro
UNICEF

06:15

Germania: Singurul conflict din lume, care poate fi rezolvat, este cel din Ucraina. Dar asta poate dura zeci de ani!

Antena3 Antena3,
Germania: Singurul conflict din lume, care poate fi rezolvat, este cel din Ucraina. Dar asta poate dura zeci de ani!

Situatia tensionata din Ucraina reprezinta singurul conflict contemporan care poate fi solutionat, dar pana la stabilirea unei solutii finale ar putea trece si cateva zeci de ani, este de parere ministrul. continuă pe Antena3

Cel mai mare vas de croaziera din lume intra in serviciu anul viitor

Royal Caribbean va lansa anul viitor vasul Harmony of The Seas care, cu 2. 747 de cabine pentru 5. 479 de pasageri si 2. 400 de membri ai echipajului, va fi cel mai mare din lume, a declarat Nicolae Demetriade, presedintele World Travel, care reprezinta.

Indienii de la Tata Motors recunosc ca cea mai ieftina masina din lume a fost un esec si din cauza pretului prea mic

Tata Motors, compania indiana care a lansat masina de 2. 500 de dolari, admite ca a gresit la partea de marketing prin prezentarea masinii ca fiind cea mai ieftina din lume, spune Ratan Tata, fost sef al grupului. Descrierea a devenit un stigmat pentru masina, fiindca oamenii pur si simplu nu voiau ca vecinii sa ii vada in ceva atat de ieftin. Acum, compania va repozitiona produsul. A fost prezentata ca fiind cea mai ieftina masina din India, nu cea mai accesibila si nici cu cel mai bun raport calitate-pret.

Doi romani, in finala celei mai mari competitii de fotografie din lume

Doi fotografi romani se afla printre finalistii concursului Sony World Photography Awards 2015, una dintre cele mai mari competitii de fotografie din lume. Cosmin Bumbut a intrat in finala categoriei pentru.

Amadeus, prima formatie din Romania care apare in presa americana! Artistele, pe 12 pagini in revista Fashion MOST!

Amadeus a devenit prima trupa din Romania ce apare in paginile unei prestigioase publicatii americane. Este vorba de revista Fashion MOST, in care apare un articol vast, ce se intinde pe 12 pagini, despre talentatele artiste.

VIDEO: Kyocera, primul smartphone din lume cu baterie solara infinita

Kyocera va prezenta la Barcelona tehnologia pe care o astepta omenirea de zeci de ani. Pe o piata pe care smartphone-urile se bat pentru baterii cu autonomii cuprinse intre trei si sapte zile, producatorul Kyocera vine cu tehnologia Whysips Crystal, potrivit phonearena. com .

VIDEO: pCell 5G, prima retea din lume de telefonie mobila care promite viteze de 35 de ori mai mari

Artemis Network, o companie din Statele Unite, a anuntat recent ca utilizatorii din San Francisco vor putea sa cumpere cartele SIM care se vor conecta la reteaua pCell 5G. Reteaua va functiona doar in raza orasului american, dar ofera viteze de 35 de ori mai mari decat o retea standard 4G, potrivit artemis. com.

VIDEO: Australienii au printat 3D primele motoare cu reactie functionale din lume

Australienii au reusit in premiera mondiala sa conceapa doua motoare cu reactie functionale cu ajutorul unei imprimante 3D. Echipamentele au fost create de catre Inginerii de la Universitatea Monash din Melbourne in colaborare cu cercetatorii de la Universitatea Deakin, relateaza mashable. com.

Tara din Europa care a ramas FARA GUNOAIE. Am ajuns sa IMPORTAM deseuri de la tarile vecine. Cati bani fac din industria asta

Imaginati-va o lume in care poluarea nu ar fi o problema, iar orasele ar fi niste medii extrem de sanatoase pentru a ne duce traiul. Mai mult, mediul inconjurator - padurile, oceanele, raurile nu ar avea de.

Seful al IPJ Vaslui, suspendat din functie. Care este motivul

Seful Serviciului pentru Actiuni Speciale din Politia Judeteana Vaslui, Grisa Mititelu, trimis in judecata intrucat a refuzat sa fie testat cu alcooltestul si sa ii fie recoltate probe biologice, dupa ce a lovit cu masina o tanara, a fost suspendat din functie si pus la dispozitia comandantului IPJ, transmite Mediafax.

VIDEO: A fost descoperita cea mai mare gaura neagra din Univers care contrazice fizica

Oamenii de stiinta au descoperit o gaura neagra care este atat de mare incat contrazice teoria cresterii acestor formatiuni misterioase din Univers. Practic, descoperirea contrazice Fizica cuantica pe care noi o cunoastem in prezent, potrivit Mediafax. ro .

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )