Libnet.ro
UNICEF

18:00

Germania: Urmatorul ajutor financiar pentru Grecia va fi mult mai mic

Antena3 Antena3,
Germania: Urmatorul ajutor financiar pentru Grecia va fi mult mai mic

Ministrul german de Finante, Wolfgang Schaeuble, a declarat vineri ca urmatorul ajutor financiar pentru Grecia va fi mult mai mic decat programele actuale si va depinde de indeplinirea de catre autoritatile elen. continuă pe Antena3

Germania: Noul ajutor financiar pentru Grecia va fi mult mai mic.

Ministrul german de Finante, Wolfgang Schaeuble, a declarat vineri ca urmatorul ajutor financiar pentru Grecia va fi mult mai mic decat programele actuale si va depinde de indeplinirea de catre autoritatile elene a angajamentelor asumate, relateaza publicatia Kathimerini, citata de Mediafax. In cele doua programe de sprijin financiar obtinute de Grecia pana in prezent, partenerii europeni si FMI au aprobat imprumuturi de 240 de miliarde de euro. Potrivit publicatiei germane Handelsblatt, .

Ministrul german de Finante: Urmatorul ajutor financiar pentru Grecia va fi mult mai mic decat programele actuale

Ministrul german de Finante, Wolfgang Schaeuble, a declarat vineri ca urmatorul ajutor financiar pentru Grecia va fi mult mai mic decat programele actuale si va depinde de indeplinirea de catre autoritatile .

Ministrul german de Finante: Urmatorul ajutor pentru Grecia va fi mult mai mic decat programele actuale

Ministrul german de Finante, Wolfgang Schaeuble, a declarat astazi ca urmatorul ajutor financiar pentru Grecia va fi mult mai mic decat programele actuale si va depinde de indeplinirea de catre autoritatile elene a angajamentelor asumate, relateaza persa elena, citata de Mediafax.

Al treilea posibil ajutor pentru Grecia creeaza disensiuni in campania electorala din Germania

Oponentii social-democrati ai cancelarului german Angela Merkel ii contesta acesteia credibilitatea, cu o luna inainte de alegerile generale, dupa ce ministrul de Finante Wolfgang Schaeuble a declarat ca Grecia va avea nevoie de un al treilea program de sprijin, potrivit presei elene.

Rehn: Un nou pachet de salvare pentru Grecia nu este singura optiune

Olli Rehn, comisarul european pentru probleme economice, nu exclude faptul ca Grecia ar avea nevoie de un al treilea pachet de salvare, insa sustine ca organismele internationale care crediteaza Atena au si alte optiuni pentru mentinerea programului de ajutor.

Studiu: tinerii ar renunta la parte din salariu pentru un program mai scurt

Tinerii de pana in 35 de ani isi doresc flexibilitate la locul de munca si sa poata munci de acasa, iar pentru un program mai scurt ar renunta la o parte din salariu, se arata intr-un studiu realizat dePwC, London Business School si a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )