Libnet.ro
UNICEF

18:15

Gest EXTREM al unui tanar din Cluj: Si-a LOVIT intentionat fosta iubita cu MASINA

B1 B1,
Gest EXTREM al unui tanar din Cluj: Si-a LOVIT intentionat fosta iubita cu MASINA

Un tanar din Campia Turzii a dat intentionat cu masina peste fosta lui iubita si peste fratele acesteia. Cand a zarit-o pe fata, de care se despartise recent, a urcat autoturismul pe trotuar si i-a. continuă pe B1

Brexit lasa Marea Britanie in fundul gol: Gest extrem al lui academician pentru a isi arata opozitia (FOTO)

Academician Dr. Victoria Bateman, cadru universitar al Cambridge, a recurs la un gest extrem pentru a isi prezenta o prelegere despre efectele negative ale iesirii Marii Britanii din Uniunea.

O profesoara din Cluj, reclamata ca a predat elevilor de clasa a III-a o lectie n care a folosit cuvntul foot

Ancheta neobisnuita in cazul unei profesoare de limba engleza din Cluj. Aceasta a fost reclamata ca a folosit cuvantul foot cand a predat elevilor de clasa a III-a lectia despre partile corpului. Si pentru ca oo se pronunta u in limba engleza, mama unui elev a reclamat-o ca foloseste cuvinte obscene.

Profesoara de engleza, din Cluj, cercetata disciplinar pentru ca a predat cuvantul foot (laba piciorului).Comentariile sunt pe masura

Caz halucinant la Cluj-Napoca. O profesoara de limba engleza, cu peste 17 ani vechime in sistem, este anchetata pentru ca a explicat copiilor din clasa a 3-a cum se pronunta cuvantul foot picior, laba.

Cum se arunca in aer un terorist pe terasa unui restaurant din Kenya - VIDEO socant

Un terorist s-a aruncat in aer in timpul atacului jihadist din Kenya. Momentul socant a fost inregistrat de camerele de supraveghere si dat publicitatii. Imaginile cu momentul in care unul dintre atacatori.

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )