Libnet.ro
UNICEF

21:15

Gest de omenie al unui barbat din Braila: De ce a coborat soferul din masina intr-o intersectie(VIDEO)

B1 B1,
Gest de omenie al unui barbat din Braila: De ce a coborat soferul din masina intr-o intersectie(VIDEO)

Gest plin de omenie al unui sofer din Braila. Acesta a coborat din masina intr-o intesectie din oras pentru a-l ajuta sa traverseze pe un barbat aflat in scaun cu rotile. intreaga scena a fost. continuă pe B1

Gest emotionant in Braila. Un sofer a fost filmat coborand din masina la o trecere de pietoni ca sa ajute o persoana cu handicap - VIDEO

Un gest mic i-a adus un val de aprecieri si laude unui sofer din Braila. Barbatul a fost filmat la o trecere pentru pietoni din Braila, unde a coborat din autoturism si a ajutat sa traverseze strada o.

HOROSCOP. Cum sa cuceresti inima unui barbat in functie de zodie

Or fi barbatii aproximativ la fel, insa cand vine vorba de dragoste, sunt foarte diferiti. Astrologii au gasit cateva caracteristici comune, specifice fiecarei zodii in parte. Iata cum poti cuceri inima unui.

Luare de ostatici la Paris: Politia intervine impotriva unui barbat inarmat cu un pistol

Un barbat a luat doua persoane ostatice la sediul unei firme de publicitate din Paris, relateaza agentiile internationale de presa.

Luare de ostatici la Paris: Politia intervine impotriva unui barbat inarmat

Un barbat a intrat in sediul unei firme de publicitate din Paris si a luat ostatici in scopul de a fi pus in contact cu Ambasada Iranului in Franta si Guvernul francez, relateaza agentiile internationale de presa.

O depasire neregulamentara i-a curmat viata unui barbat pe drumul dintre Ciovirnasani si Cocorova

Accidentul a avut luni, la orele pranzului, pe DN 67 Ciovirnasani Cocorova, in care au fost implicate doua autoturisme din cauza unei depasiri neregulamentare.

Imagini SOCANTE la o scoala din Braila: Cum au fost surprinsi elevii de clasa I (FOTO)

Mai multi elevi de clasa I ai unei scoli din localitatea Scortaru Nou, Braila, au fost fotografiati de un martor in timp ce acestia carau lemne de foc. Astfel, atat opinia publica, cat si parintii.

HALUCINANT! Barbat din Craiova tinut mai mult de 6 ORE pe masa de operatie, dupa ce doctorul NU A VRUT sa-l opereze. Cum si-a motivat medicul gestul si ce s-a intamplat cu pacientul

Un nou caz halucinant in sistemul medical romanesc. Un pacient de 41 de ani din Craiova a stat peste 6 ore pe masa de operatie pentru ca medicul urolog a refuzat sa il opereze, motivand ca nu exista suficient.

Caz socant! Un adolescent a cazut de la etajul sapte al unui bloc din Cluj

Un adolescent de 15 ani a cazut de la etajul sapte al unui bloc aflat in constructie din Cluj. Pompierii au ajuns imediat la fata locului si au inceput manevrele de resuscitare. Nu se cunosc informatii.

Mama unui adolescent din Marea Britanie: Fiul meu nu mai exista decat online! Cum a ajuns baiatul din cauza jocurilor video

Un adolescent din Marea Britanie este captivat de lumea virtuala si nu mai vrea sa iasa din casa. Baiatul a avut momente in care nici nu mai voia sa manance si de un an nu mai merge la.

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2339 seconds )