Libnet.ro
UNICEF

22:31

Gestul unui medic din Targu-Mures dupa mesajul deputatului-mitraliera: Dau salariul inapoi pentru oamenii care conteaza

Adevărul Adevărul,
Gestul unui medic din Targu-Mures dupa mesajul deputatului-mitraliera: Dau salariul inapoi pentru oamenii care conteaza

Un medic din Targu-Mures s-a alaturat celor care au reactionat la postarea deputatului PSD Catalin Radulescu prin care cerea banii din salariile majorate inapoi in urma condamnarii lui Liviu Dragnea, invitand medicii sa plece din tara. continuă pe Adevărul

Gestul unui medic din Targu-Mures dupa somatia deputatului-mitraliera: Dau salariul inapoi pentru oamenii care conteaza

Un medic din Targu-Mures s-a alaturat celor care au reactionat la postarea deputatului PSD Catalin Radulescu prin care cerea banii din salariile majorate inapoi in urma condamnarii lui Liviu Dragnea, invitand medicii sa plece din tara.

O femeie a pierdut aproape 10.000 de euro, dupa ce a fost apelata de escroci. A dat banii unui medic fals pentru nora sa

O pensionara a pierdut aproape 10. 000 de euro, dupa ce s-a increzut in vorbele unor escroci. Acestia i-au spus ca nora sa a avut un accident si are nevoie de bani.

Oferta unui comerciant din Oradea dupa condamnarea lui Dragnea: Executa acum cu codul lamultiani si fura acest discount

Un tanar din Oradea, proprietar al unui magazin de articole sportive, a anuntat luni, 27 mai, dupa condamnarea definitiva a liderului PSD Liviu Dragnea, ca ofera discount la orice comanda facuta in magazinul virtual.

Reactia unui primar din Olanda cand a vazut coada enorma de romani la votare: Strigator la cer!

Primarul orasului Diemen din Olanda, Erik Boog, s-a declarat scandalizat de modul in care statul roman a organizat alegerile europarlamentare. Dreptul democratic de a vota este un drept foarte important. Toata.

PSD si scandalul elicopterul: Marian Oprisan cere excluderea unui senator din partid, acuzandu-l ca a cerut abuziv interventia SMURD

Vicepresedintele PSD Marian Oprisan cere excluderea din partid a senatorului Virginel Iordache, pe care il acuza ca a abuzat de influenta sa pentru a cere sa fie transportat de la Suceava la Bucuresti cu elicopterul SMURD. Senatorul sustine ca nu a dat niciun telefon si nu a vorbit cu nimeni despre transport, decizia apartinand medicului care a constatat inrautatirea starii sale de sanatate.

Prima reactie din PSD dupa cel mai recent atac al lui Iohannis

Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, a reactionat de indata dupa ce presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a atacat, din nou, social-democratii in ultimele declaratii sustinute la Palatul Cotroceni,.

Ministrul Sanatatii, prima reactie in cazul pacientului mort din Vaslui dupa ce ambulanta s-a impotmolit in noroi: Decesul se produsese inainte

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a avut o prima reactie dupa ce un pacient de 51 de ani a murit in Vaslui, in timp ce ambulanta care se indrepta spre locuinta lui s-a impotmolit in noroi. La.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )