Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ghenadi Padalka, cel care a petrecut cel mai mult timp in spatiu, a revenit pe Pamant

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ghenadi Padalka, cel care a petrecut cel mai mult timp in spatiu, a revenit pe Pamant

Cosmonautul rus Ghenadi Padalka a revenit pe Pamant sambata, alaturi de alti doi colegi de pe Statia spatiala international ISS), devenind omul care a stat cel mai mult in spatiu - 879 de zile in cinci misiuni, relateaza AFP. continuă pe Ziarul Bursa

FOTO Ghenadi Padalka, astronautul care a petrecut cel mai mult timp in spatiu, a revenit pe Pamant

O capsula Soyuz avand la bord trei astronauti, printre care Ghenadi Padalka, devenit, recent, omul care a petrecut cea mai indelungata perioada de timp in spatiu, a aterizat cu bine in stepele din Kazahstan, sambata dimineata, potrivit imaginilor transmise de televiziunea NASA.

Consumam, din nou, mai mult decat producem

In primele sapte luni ale anului am importat mai mult decat am exportat. Mai mult chiar, deficitul balantei comerciale a crescut cu 16% fata de aceeasi perioada din 2014. Economistii spun ca este rezultatul masurilor fiscale ale Guvernului, care au stimulat consumul, dar nu si oferta interna.

Tibi Useriu, unul dintre cei trei romani acceptati la Tor Des Geants, despre cursa vietii: Pentru mine doar sa termin viu nu este o optiune. Vreau mai mult

Tibi Useriu este unul dintre cei trei romani acceptati la Tor Des Geants, ultramaratonul terminat de doar jumatate dintre participanti, care va incepe in data de 13 septembrie in Italia. inainte de a porni la drum, Tibi Useriu marturiseste ca pentru el sa termine viu nu este o optiune si ca vrea mai mult de atat.

Cum functioneaza creierul celor care vorbesc mai multe limbi

Motivele pentru care e important sa cunosti si alte limbi in afara de cea materna sunt evidente. Te vei adapta mai usor in calatorii, nu vei avea nevoie vitala de subtitrari si vei face o impresie buna in eventualitatea in care iti vei folosi cunostintele in public. Totusi, avantajele nu se rezuma la asta, ci [] Cum functioneaza creierul celor care vorbesc mai multe limbi Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Padalka, cosmonautul cu cele mai multe zile in spatiu, s-a intors pe Pamant

Ghenadi Padalka a revenit pe Pamant de pe Statia spatiala international. Cosmonautul rus a devenit omul care a stat cel mai mult in spatiu - 879 de zile in cinci misiuni. Padalka a fost insotit in.

Simona Cretu: Urmaresc de mult timp ce vrea sa faca Universul realitate !

Consilier general, care se ocupa cu Parcul Natural Vacaresti, vorbeste la Antena 3 din propriul univers.

Utile: Semne ca ai o inflamatie in corp; Sa nu iei plasa cand cumperi struguri! Afla si cum sa ii depozitezi, ca sa tina cat mai mult; Semne ca ai probleme cu inima, care sunt usor de confundat

Ce sa facem pentru a fi mai) fericiti Profesorii Universitatii din Chicago si Universitatii Jiaotong din Shanghai au gasit raspunsul. Se pare ca oamenii ocupati. Psyllium, taratele care te ajuta sa slabesti Despre taratele de psyllium a inceput sa se vorbeasca destul de recent in tara noastra.

Gerard Pique: Nu merg pentru bani la nationala, la Barcelona castig de 50 de ori mai mult. Le doresc celor de la Real tot raul din lume

Gerard Pique a vorbit in cadrul unei conferinte de presa despre problemele pe care le are la echipa nationala unde a fost huiduit la ultimele partide de pe teren propriu ale echipei nationale de fotbal a.

Guvern: Pensionarii cu pensii mici vor beneficia mai mult de medicamente compensate. Ginkgo Biloba si alte 16 medicamente, scoase de pe lista compensatelor

Pensionarii ale caror venituri provenite numai din pensii sunt de pana la 700 de lei/ luna vor beneficia de majorarea cu 10% a plafonului pretului de referinta/ prescriptie a medicamentelor compensate, a decis, miercuri, Guverul, potrivit unui comunicat remis HotNeews. In schimb, Executivul a elimnat 17 medicamente, printre care si Ginko Biloba, din lista compensatelor.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )