Libnet.ro
UNICEF

07:00

FOTO Ghenadi Padalka, astronautul care a petrecut cel mai mult timp in spatiu, a revenit pe Pamant

Adevărul Adevărul,
FOTO Ghenadi Padalka, astronautul care a petrecut cel mai mult timp in spatiu, a revenit pe Pamant

O capsula Soyuz avand la bord trei astronauti, printre care Ghenadi Padalka, devenit, recent, omul care a petrecut cea mai indelungata perioada de timp in spatiu, a aterizat cu bine in stepele din Kazahstan, sambata dimineata, potrivit imaginilor transmise de televiziunea NASA. continuă pe Adevărul

Ghenadi Padalka, cel care a petrecut cel mai mult timp in spatiu, a revenit pe Pamant

Cosmonautul rus Ghenadi Padalka a revenit pe Pamant sambata, alaturi de alti doi colegi de pe Statia spatiala international ISS), devenind omul care a stat cel mai mult in spatiu - 879 de zile in cinci misiuni, relateaza AFP.

Astronautul care a depasit RECORDUL de timp petrecut in spatiu, a revenit pe Pamant

Astronautul rus Ghenadi Padalka, omul care a petrecut cel mai mult timp in spatiu, s-a intors pe Pamant. El a aterizat in stepele din Kazakhsta, sambata dimineata, intr-o capsula Soyuz.

Apple a prezentat iPhone 6S si 6S Plus, dar si cel mai mare iPad de pana acum: 12,9 inci

La San Francisco s-a desfasurat cel mai important eveniment Apple al toamnei unde au fost prezentate nu doar noile iPhone-uri, ci si iPad Pro, o tableta cu ecran urias de 12,9 inci. Mega-tableta are si un stylus denumit Pencil creion) care este extrem de precis, insa va trebui reincarcat si costa 99 de dolari. iPhone 6S si 6S Plus vor avea camere foto/video cu 50% mai performante, dispun si de tehnologia care simte cat de tare apesi pe ecran si vor ajunge la clienti incepand cu 25 septembrie. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT anunturile Apple.

Alcatel OneTouch Fierce XL ar putea fi cel mai ieftin telefon cu Windows 10

Unul dintre primele telefoane cu Windows 10 Mobile, cand acest sistem de operare va devenit oficial, va fiAlcatel OneTouch Fierce XL. Windows 10 Mobile continua sa fie invaluit intr-o aura de mister. Nu sunt foarte multi cei care stiucand acesta va fi lansat oficial, desi luna noiembrie a acestui an s-ar putea sa fie un [] Alcatel OneTouch Fierce XL ar putea fi cel mai ieftin telefon cu Windows 10 Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cel mai mare spital privat de recuperare din Romania s-a deschis langa Cluj. Ce dotari are si cat a fost investitia

Pe drumul care te scoate din Cluj si te duce spre judetul Salaj a fost inaugurat joi, 10 septembrie, cel mai mare spital privat de recuperare din Romania. Institutia se numeste Polaris Medical, se afla in satul Suceagu din comuna Baciu, are o echipa de 150 de medici, asistenti si personal auxiliar si ofera servicii de recuperare neurologica, cardiovasculara, psihiatrie, reabilitare medicala si ingrijiri paleative.

Este cel mai nou model de la Bentley. Primul vehicul sportiv de teren, din categoria SUV

Celebra marca de automobile de lux Bentley va produce, pentru prima data, un vehicul sportiv de teren, din categoria SUV. Noul model, care a primit numele Bentayga, va fi, bineinteles, cel mai luxos si.

Apple lanseaza cel mai scump iPad din istorie: cum arata si ce performante are noua bijuterie Apple

Apple a lansat noul iPad, denumit iPad Pro, gadget despre care Tim Cook, CEO-ul companiei, spune ca reprezinta cea mai importanta stire despre iPad de la nasterea iPad-ului. Cel mai capabil si puternic iPad creat de Apple va fi, de.

LIVE TEXT Apple prezinta cel mai mare iPad de pana acum: 12,9 inci

La San Francisco a inceput cel mai important eveniment Apple al toamnei unde vor fi prezentate nu doar noile iPhone-uri, ci si iPad Pro, o tableta cu ecran urias de 12,9 inci. Mega-tableta are si un stylus denumit Pencil creion) care este extrem de precis, insa va trebui reincarcat si costa 99 de dolari. HotNews. ro transmite LIVE TEXT anunturile Apple.

VIDEO. Cel mai tupeist hot din lume, in actiune

Acest hot a uimit pe toata lumea cu tehnica lui. Unii au comentat ca, probabil, e ceva in neregula cu victima - are probleme de vedere. in orice caz, tanarul poate lua oricand premiul pentru cel mai mare tupeist.

Simona Halep: Multa lume imi spunea cand eram copil ca nu pot juca la cel mai inalt nivel pentru ca nu sunt destul de inalta, dar nu am ascultat si mi-am urmat doar visul

Simona Halep, locul 2 WTA, a declarat, miercuri, dupa meciul cu Victoria Azarenka, ca multa lume i-a spus atunci cand era mica ca nu poate evolua la cel mai inalt nivel din cauza ca este mica de inaltime,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )