Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gheorghe Gruia, considerat cel mai bun handbalist roman al tuturor timpurilor, a murit

Hotnews Hotnews,
 Gheorghe Gruia, considerat cel mai bun handbalist roman al tuturor timpurilor, a murit

Gheorghe Gruia, fostul dublu campion mondial cu nationala de handbal masculin a Romaniei, a murit, miercuri, in Mexic, la varsta de 75 de ani, in urma unui infarct miocardic, informeaza prosport. ro. continuă pe Hotnews

A murit cel mai mare handbalist roman al tuturor timpurilor

Gheorghe Gruia, cel mai mare handbalist roman din istorie, s-a stins din viata in Mexic la varsta de 75 de ani.

A murit Gheorghe Gruia, cel mai bun handbalist pe care l-a avut Romania

A murit Gheorghe Gruia, handbalistul roman care a castigat doua titluri mondiale si care a fost numit Pele al handbalului.

FRH va retrage tricoul cu numarul 10 in memoria lui Gheorghe Gruia

Gheorghe Gruia, cel mai bun handbalist din toate timpurile, titlu pe care Federatia Internationala i l-a acordat in 1992, a murit la 75 de ani, in Mexico City.

Cum alegem cel mai bun vin de sarbatori. Sfatul enologului: Excludeti sticlele mari si orice fel de cutii pentru ambalat

Luna decembrie si inceputul lunii ianuarie reprezinta perioada din an cea mai bogata in sarbatori. Pentru ca ospetele pe care le organizam sa aiba efectul dorit, adica sa binedispuna si nu sa produca dureri de cap, specialistii Statiunii de Cercetare Dezvoltare pentru Viticultura si Vinificatie Pietroasa ne ofera un scurt ghid al alegerii vinului potrivit.

Doliu in sportul romanesc: A murit campionul la handbal Gheorghe Gruia

Gheorghe Gruia, fostul dublu campion mondial cu nationala de handbal masculin a Romaniei, a murit, miercuri, in Mexic, la varsta de 75 de ani, in urma unui infarct miocardic .

Dormitul in pat cu pisica sau cainele, cel mai bun somnifer

Daca iti lasi prietenul necuvantator sa doarma alaturi de tine, vei reusi sa invingi insomnia, sustine un studiu realizat in Statele Unite. Cainele sau pisica iti ofera siguranta si confort, ajutandu-te sa dormi fara griji.

Serban Copot, indurerat: Azi, cineva drag mie a plecat intr-un loc mai bun

Serban Copot, artistul din trupa Animal X, a primit o veste trista. Iacob Frentescu, constructorul de ambarcatiuni supranumit Brancusi al barcilor, s-a stins din viata. Artistul a colaborat cu Frentescu in anii in care a frecventat Clubul de Yachting Electrica Constanta.

Leul a ajuns la cel mai slab nivel

Valoarea leului, in raport cu moneda euro, a ajuns, joi, la cel mai slab nivel din ultimele 11 luni.

Cel mai mare actionar minoritar al CME, detinatoarea ProTV, vrea vanzarea companiei

Eric Semler, detinatorul TCS Capital Management LLC, cel mai mare actionar minoritar al Central European Media CME), nu este multumit de directia actuala a companiei, potrivit site-ului seekingalpha. com.

FuckUp Nights: evenimentul care iti arata cum un esec poate deveni cel mai mare succes

Un procent destul de mare mai exact 65%) al antreprenorilor romani considera frica de esec in continuare a fi un obstacol major in Romania, dupa EY Entrepreneurship Barometer 2015. Conform lor, societatea nu ne vede inca cu ochi buni atunci cand gresim, iar asta ne impiedica sa incepem. Paradoxal, romanii fac parte si dintre europenii [] .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )