Libnet.ro
UNICEF

00:07

Gheorghe Mosion, cel mai ambitios alergator, a murit dupa ce a stat in coma doua saptamani

B1 B1,
Gheorghe Mosion, cel mai ambitios alergator, a murit dupa ce a stat in coma doua saptamani

Gheorghe Mosion, cel mai ambitios alergator din Romania, a murit la putin peste 80 de ani. Barbatul si-a inceput cariera de atlet cand a implinit 60 de ani si nu rata nicio competitie din tara. El spunea. continuă pe B1

A murit cel mai ambitios alergator din Romania. in urma unui accident, Mosion a stat in coma peste doua saptamani

Gheorghe Mosion, cel mai ambitios alergator din Romania, s-a stins din viata la putin peste 80 de ani. Era unul dintre simbolurile Aradului, oras in care s-a stabilit dupa ce a facut stagiul militar. Gheorghe Mosion s-a nascut in orasul Tulcea.

Cum te ajuta cel mai mare producator de procesoare mobile sa faci fotografii mai bune [VIDEO]

Qualcomm a fost in atentia tuturor in ultimele luni, dar nu dintr-un motiv bun. Compania a decis sa-si spele un pic imaginea si sa arate tuturor ca indiferent ca se incalzesc sau nu, procesoarele care ii parasesc fabrica ofera telefoanelor noastre superputeri. Procesorul Snapdragon 810 este inconjurat de controverse de cand s-a demonstrat ca se [] Cum te ajuta cel mai mare producator de procesoare mobile sa faci fotografii mai bune [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Catalin Striblea: Gabriel Oprea a devenit cel mai puternic om din Romania

Jurnalistul Catalin Striblea este de parere ca numirea in juctia de premier interimar il face pe Gabriel Oprea cel mai puternic om din Romania. Realizatorul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV.

Activitatile de afaceri din zona euro au inregistrat in iunie cel mai rapid ritm in patru ani

Activitatile de afaceri din zona euro au inregistrat in iune cel mai rapid ritm din ultimii patru ani, potrivit unui indice calculat de Markit care indica intensificarea redresarii economiei regiunii, relateaza agentia Mediafax , care citeaza CNBC.

Ministrul Sanatatii: De la 1 iulie medicamentele se ieftinesc cu 20%. Va fi cel mai mic pret la medicamente din UE

De la 1 iulie medicamentele se ieftinesc cu 20%. Vom plati cel mai mic pret la medicamente din Uniunea Europeana, spune ministrul Sanatatii Nicolae Banicioiu. Acesta a dat asigurari ca masura nu ii va.

Banicioiu: De la 1 iulie vom avea cel mai mic pret european la medicamente

Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a anuntat, azi, la Guvern, ca de la 1 iulie Romania va avea cel mai mic pret european la medicamente, sustinand ca toata procedura de reducere a preturilor a fost finalizata, fiind purtate discutii atat cu Executivul blocului comunitar european si FMI, cat si cu producatorii si distribuitorii, potrivit surselor din presa.

Nicolae Banicioiu: Din 1 iulie vom avea cel mai mic pret european la medicamente

Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a anuntat, luni, la Guvern, ca de la 1 iulie Romania va avea cel mai mic pret european la medicamente, sustinand ca toata procedura de reducere a preturilor a fost.

Nicolae Banicioiu: Din 1 iulie vom avea cel mai mic pret european la medicamente; au fost discutii si cu FMI

Nicolae Banicioiu, ministrul Sanatatii, a anuntat, astazi, la Guvern, ca de la 1 iulie Romania va avea cel mai mic pret european la medicamente, sustinand ca toata procedura de reducere a preturilor a fost finalizata, fiind purtate discutii atat cu CE.

Amadeus, concert de exceptie la cel mai mare show aviatic din Romania!

Frumoasele si talentatele artiste din trupa Amadeus au sustinut in weekend un concert de exceptie in cadrul celui mai mare show aviatic din Romania, BIAS 2015! .

EY Eurozone Forecast: Consumul intern este cel mai puternic vector de crestere in economia Romaniei

Consumul intern inregistreaza in Romania cel mai mare avans incepand cu 2008 si reprezinta principalul vector de crestere a Produsului Intern Brut PIB), potrivit barometrului EY Eurozone Forecast .

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )