Libnet.ro
UNICEF

20:00

A murit cel mai ambitios alergator din Romania. in urma unui accident, Mosion a stat in coma peste doua saptamani

Adevărul Adevărul,
A murit cel mai ambitios alergator din Romania. in urma unui accident, Mosion a stat in coma peste doua saptamani

Gheorghe Mosion, cel mai ambitios alergator din Romania, s-a stins din viata la putin peste 80 de ani. Era unul dintre simbolurile Aradului, oras in care s-a stabilit dupa ce a facut stagiul militar. Gheorghe Mosion s-a nascut in orasul Tulcea. continuă pe Adevărul

Cum s-au coafat vedetele pentru finala Cel mai bun hairstylist din Romania

O multime de vedete au fost prezente, intr-una din serile trecute, la finala concursului Cel mai bun hairstylist din Romania. Si pentru ca a fost vorba despre o seara dedicata creativitatii in materie de hairstyling, tunsorilor/coafurilor spectaculoase si culorilor in trend, va aratam astazi cum si-au aranjat vedetele parul cu ocazia exclusivistului eveniment.

Observatorul Roman de Sanatate: Spitalul cu cele mai multe paturi din Romania este Judeteanul din Targoviste si pacientii sunt cel mai mult tinuti internati la Tarnaveni

Un raport publicatastazi de Observatorul Roman de Sanatate evalueaza mai multi indicatori care masoara capacitatea si activitatea spitalelor din Romania cu ajutorulunei aplicatii online si folosind informatii oficiale. Printre cele mai importante constatari: o defavorizare pronuntata a romanilor din mediul rural care au acces la mult mai putini medici si farmacii decat cei de la oras. De remarcat si ca spitalul cu cele mai multe paturi din Romania este, inexplicabil din perspectiva populatiei din zona respectiva, Spitalul Judetean din Targoviste.

Micromax Canvas Sliver 5 este cel mai subtire smartphone din lume

Fara prea multe surle si trambite, indienii de la Micromax au anuntat cel mai subtire smartphone din lume, noul Canvas Sliver 5. Daca ati pus mana pe vreo unul dintre pretendentii la cel mai subtire smartphone din lume, indiferent daca este vorba de Elife 5. 1, de Oppo R5 sau Vivo X5 Max, ati fost in [] Micromax Canvas Sliver 5 este cel mai subtire smartphone din lume Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai mari companii din Romania: cine sunt gigantii din retail, farma, auto sau agricultura

Vezi in slide-urile urmatoarele care sunt cele mai mari companii din domenii precum farma, auto, utilitati, energie sau ITC, pe baza informatiilor oferite de Registrul Comertului.

Incendiu la cel mai mare mall din Capitala: Pompierii au intervenit cu 6 autospeciale

Un incendiu a pus pe jar angajatii si clientii celui mare mall din Bucuresti in cursul zilei de sambata, informeaza B1 TV. Focul a izbucnit in una din incaperile aflate la etajul 2 al cladirii. Camera de 8.

Apostolii lui Stalin. Moartea tragica si misterioasa a celor mai puternici comunisti din Romania

Au fost cei mai puternici oameni din Romania comunista. Si-au construit adevarate statui si pareau nemuritori. Gheorghiu-Dej, Ana Pauker, Vasile Luca, Lucretiu Patrascanu, Chivu Stoica, toti au murit pe altarul pe care si-l construisera. Va prezentam cel mai uman moment al vietii lor: moartea.

Cele mai bune licee din Romania, in functie de ultima medie de admitere. Colegiul Fratii Buzesti din Craiova ocupa locul 3 in top

Colegiul National Fratii Buzesti din Craiova ocupa locul 3 in topul celor mai bune licee din Romania. Clasamentul a fost facut in urma medilor obtinute la admitere si examenul de bacalaureat.

Amadeus, concert de exceptie la cel mai mare show aviatic din Romania!

Frumoasele si talentatele artiste din trupa Amadeus au sustinut in weekend un concert de exceptie in cadrul celui mai mare show aviatic din Romania, BIAS 2015! .

Cel mai batran absolvent de medicina are 66 de ani si a studiat in Romania

Un barbat din Singapore in varsta de 66 de ani este cel mai batran absolvent de medicina din lume. Barbatul, pe numele sau Atomic Leow, este student in ultimul an al Universitatii de Medicina din Iasi, iar.

Acrobatii spectaculoase pe cerul Capitalei, la BIAS 2015. Vedeti imagini impresionante de la cel mai mare miting aviatic din Romania

A fost zi de mare spectacol aviatic in Capitala. Cei mai buni piloti ai lumi au evoluat la Bucharest International Air Show, cel mai mare miting aviatic din Romania. Privire spectatorilor au fost incantate de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )