Libnet.ro
UNICEF

01:05

Nicolae Banicioiu: Din 1 iulie vom avea cel mai mic pret european la medicamente; au fost discutii si cu FMI

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Nicolae Banicioiu: Din 1 iulie vom avea cel mai mic pret european la medicamente; au fost discutii si cu FMI

Nicolae Banicioiu, ministrul Sanatatii, a anuntat, astazi, la Guvern, ca de la 1 iulie Romania va avea cel mai mic pret european la medicamente, sustinand ca toata procedura de reducere a preturilor a fost finalizata, fiind purtate discutii atat cu CE. continuă pe Wall-Street Ro

Nicolae Banicioiu: Din 1 iulie vom avea cel mai mic pret european la medicamente

Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a anuntat, luni, la Guvern, ca de la 1 iulie Romania va avea cel mai mic pret european la medicamente, sustinand ca toata procedura de reducere a preturilor a fost.

Banicioiu: De la 1 iulie vom avea cel mai mic pret european la medicamente

Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a anuntat, azi, la Guvern, ca de la 1 iulie Romania va avea cel mai mic pret european la medicamente, sustinand ca toata procedura de reducere a preturilor a fost finalizata, fiind purtate discutii atat cu Executivul blocului comunitar european si FMI, cat si cu producatorii si distribuitorii, potrivit surselor din presa.

Noul catalog al preturilor medicamentelor, in vigoare din 1 iulie

Noul Catalog national al preturilor medicamentelor de uz uman autorizate de punere pe piata CANAMED) va intra in vigoare din 1 iulie, existand peste 100 de medicamente in vechiul catalog care nu au fost niciodata comercializate.

Banicioiu anunta ieftinirea medicamentelor de la 1 iunie

Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a anuntat, luni, la Guvern, ca de la 1 iulie Romania va avea cel mai mic pret european la medicamente. Astfel, ministrul a precizat ca toata procedura de reducere a preturilor a fost finalizata .

Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, declaratii de presa la Guvern

Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicoiu, va sustine declaratii de presa, la Palatul Victoria, incepand cu ora 16. 00, potrivit Mediafax.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )