Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gheorghe Piperea: Piata de capital din Romania trebuie sa isi schimbe atitudinea

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Gheorghe Piperea: Piata de capital din Romania trebuie sa isi schimbe atitudinea

In piata de capital din tara noastra este nevoie de o schimbare de atitudine, in sensul luptei pentru integritate si pentru combaterea fraudei, este de parere avocatul Gheorghe Piperea, managing partner al cabinetului de avocatura Piperea si Asociatii. continuă pe Ziarul Bursa

Gheorghe Piperea: CNVM, reactie inadecvata in cazul Sima

Gheorghe Piperea: CNVM, reactie inadecvata in cazul Sima.

Tanara care a agresat un sofer in Piata Dorobanti din Capitala, fosta cantareata in trupa TNT

Tanara care a ranit un sofer, joi, in Piata Dorobanti din Bucuresti, in urma unei altercatii in trafic, se numeste Alexandra-Aiana Constantin si este o fosta cantareata, cunoscuta la inceputul anilor .

ASUR si Parentime va invita la primul Festival al Stiintelor din Romania.

Peste doua saptamani, miercuri, 25 septembrie, se va inaugura primul Festival al Stiintelor din Romania. Bucharest Science Festival isi propune sa dezvaluie publicului larg fascinatia pentru cunoasterea stiintifica, aceasta candela in intuneric dupa cum o descria Carl Sagan. Timp de 5 zile, intre 25 si 29 septembrie, expozitii, conferinte si dezbateri, experimente si demonstratii, proiectii de documentare vor deschide participantilor perspective noi asupra Universului si vietii. Programul .

Operatorii de cablu din Romania, obligati sa difuzeze Moldova 1

Operatorii de cablu din Republica Moldova trebuie sa retransmita obligatoriu TVR, iar cablistii din Romania vor fi obligati sa retransmita televiziunea publica de la Chisinau, Moldova 1, potrivit unui document avizat favorabil, ieri, de Consiliul National al Audiovizualului CNA), arata sursele de presa.

Trio Zamfirescu, cei mai buni chitaristi de muzica clasica din Romania, vor sustine un concert pe 23 septembrie

Trio Zamfirescu, cei mai buni chitaristi de muzica clasica din Romania, vor sustine pe 23 septembrie un concert in Piata George Enescu, in cadrul festivalului cu acelasi nume. Pentru a promova acest.

Scoala din Romania unde invata numai 7 elevi: Copiii sunt in clase diferite si au un singur invatator

Scoala primara din localitatea Horezu isi va deschide portile in noul an scolar cu numai sapte elevi. Acestia vor fi nevoiti sa participe la cursuri la comun, chiar daca unii sunt in clasa intai, in.

Femeia care a impuscat in cap un barbat in Piata Dorobanti din Capitala a fost prinsa

Femeia care a impuscat in cap un sofer, joi, in Piata Dorobanti din Bucuresti a fost prinsa de politisti si este audiata la Sectia 1. Femeia are 21 de ani si a fost gasita de politisti, in urma cercet.

Un barbat a fost impuscat in cap in Piata Dorobanti din Capitala, in urma unui conflict in trafic

O persoana a fost impuscata, joi, in Piata Dorobanti din Capitala, in urma unui conflict in trafic. Potrivit surselor citate, o femeie sunat la 112 si a spus ca sotul ei, care se afla la volan, a fost impu.

Un barbat a fost impuscat in cap in Piata Dorobanti din Capitala

O persoana a fost impuscata, joi, in Piata Dorobanti din Capitala. Potrivit surselor citate, o femeie sunat la 112 si a spus ca sotul ei a fost impuscat de o femeie cu care s-a sicanat in trafic. Din.

Prima nunta intre homosexuali din Romania, difuzata de Pro TV: o ceremonie simbolica urmarita de 1,5 milioane de telespectatori

Prima nunta intre homosexuali oficializata si transmisa pe TV in Romania, fie ea si fara valoare in fata legii romanesti, a fost difuzata, joi seara, de Pro TV, televiziunea cu cea mai mare audienta din Romania. Ultima editie a emisiunii Patru nunti si o provocare, promovata de mai multa vreme de trustul Pro, a fost urmarita de 1,5 milioane de romani si a starnit unele controverse in mediul online.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )