Libnet.ro
UNICEF

12:15

Ghepardul NU este cel mai rapid animal din lume. Afla cine ocupa primul loc in top, raportat la marime

Antena3 Antena3,
Ghepardul NU este cel mai rapid animal din lume. Afla cine ocupa primul loc in top, raportat la marime

Rege al vitezei printre animale, ghepardul poate atinge 110 km/h. Si totusi, raportat la marime, este depasit in viteza de un acarian mic cat un bob de susan, se arata intr-un articol din News Science Mag,. continuă pe Antena3

Acesta este cel mai bun restaurant din lume. A primit titlul pentru a patra oara

Restaurantul Noma din Copenhaga, administrat de maestrul bucatar Rene Redzepi, a fost desemnat luni, la Londra, cel mai bun din lume de influenta revista britanica Restaurant, castigand pentru a patra oara .

Clipul zilei: Cel mai rau tata din lume?

Un american a fost filmat in momentul in care si-a impins copilul de 6 ani pe o rampa de skateboard.

LIBERTATEA PRESEI in lume, in 2013. Este cel mai scazut nivel de libertate intr-un deceniu

Libertatea presei a inregistrat in 2013 cel mai intunecat an din ultimul deceniu, in special in Egipt, Turcia, Ucraina, dar si in SUA, in ceea ce priveste problemele de securitate nationala, mentioneaza un.

Este cel mai iNFRICOSATOR om de pe Planeta si sta in spatele cortinei de putere din Rusia. De cine ASCULTA Vladimir Putin

Vladimir Putin este in prezent unul din cei mai influenti oameni din lume. Jocurile dure pe care le pune in scena ii fac pe adversarii geopolitici sa tremure, iar pe aliati sa venereze puterea care sta in.

Zidane este cel mai bun fotbalist al deceniului

Fostul mijlocas francez Zinedine Zidane este cel mai bun fotbalist al deceniului.

Washington Post il ataca dur pe Gigi Becali: El este cel mai jignitor patron de club din lume - un fost cioban, devenit mogul de terenuri

Editorialistul Ishaan Tharoor a scris, pe blogul cotidianului Washington Post, ca din pacate cel mai jignitor patron de club din lume nu este proprietarul echipei de baschet LA Clippers, Donald Sterling, implicat intr-un scandal rasist, ci finantatorul FC Steaua Gigi Becali.

SUA isi pierd suprematia in 2014: China devine cea mai mare economie din lume

Economia chineza o va depasi pana la sfarsitul anului pe cea americana, devenind cea mai mare din lume cu doi ani mai devreme anticipau economistii. Statele Unite ale Americii pierd astfel prima pozitie pentru prima data din 1872 incoace, de cand au.

Topul celor mai bune restaurante din lume

Patru restaurante din Europa si unul din Statele Unite ale Americii se afla in topul celor mai bune unitati de profil din lume, potrivit topului San Pellegrino World039;s 50 Best Restaurant Awards . RO iti prezinta cele mai bune locuri in.

Top 5 cele mai scumpe trabucuri din lume!

De la Fuente Don Arturo AnniverXario 78 de dolari/trabuc) si pana la Gurkha Black Dragon 1. 150 de dolari/trabuc), iata care sunt cele mai scumpe 5 trabucuri din lume!.

Descopera cel mai vechi altar din perioada musteriana

Viziteaza Muzeul Bardo din Tunis, cel mai vechi si mai important dintre muzeele tunisiene, unde o sa fii surprins de zeci de colectii magnifice care privesc viata si istoria locuitorilor Africii de Nord. Palatul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )